Zuignapzonwering: een stijlvolle en praktische oplossing voor binnen- en buitenruimte

Hoewel we over het algemeen erg blij worden van de zon, kan ze op sommige momenten iets te aanwezig zijn en voor ongemakken zorgen. Bijvoorbeeld wanneer ze genadeloos door je ramen schijnt op warme dagen. Te veel zonlicht kan je dagelijkse bezigheden verstoren, maar gelukkig zijn er een aantal oplossingen om dat probleem te verhelpen. Een daarvan is zonwering met zuignappen: zonwering voor je raam buiten of (wanneer de buitenkant niet bereikbaar is) aan de binnenkant van het raam. Benieuwd geworden? Lees verder om te ontdekken wat deze innovatieve uitvinding precies inhoudt.

Kind kan de was doen

Of je nu de warmte buiten wilt houden, een boek wilt lezen zonder verblind te worden of je meubels wilt beschermen tegen UV-stralen, zuignapzonwering is in iedere situatie een uitkomst. Het grootste voordeel van deze zonwering is dat je haar heel eenvoudig zelf installeert. Geen ingewikkelde montage of boren in muren of kozijnen, maar enkel een paar zuignappen stevig aandrukken.

Houd het koel binnenshuis

Zonwering met zuignappen is geschikt voor alle ramen met een recht oppervlak. Als je wilt kun je je hele huis (op ronde koepels na) dus voorzien van deze screens. Vooral op warme, zonnige dagen pluk je hier de vruchten van, want de screens houden je huis tot wel 8 graden koeler. Daarbij hoef je trouwens niet bang te zijn dat je huis transformeert in een donker hol, door de slimme perforaties behoud je in meer of mindere mate het daglicht. Kies je voor de variant Vision, dan blijft zelfs het zicht naar buiten behouden.

Zonwering voor de veranda of overkapping

Maar de zonwering is niet alleen geschikt voor je binnenruimte. Ook buiten, bijvoorbeeld voor een veranda of terrasoverkapping is de zonwering geschikt. Aangezien deze ruimtes vaak voorzien zijn van veel glas, wordt het er in de zomer al snel een broeikas. Dat vindt waarschijnlijk niemand fijn. Met een screen met zuignappen voorkom je dit probleem heel eenvoudig. En zijn de warme dagen voorbij, dan verwijder je het doek weer heel gemakkelijk, zodat je volop kunt genieten van de tuin.

Dus of je nu op zoek bent naar dakraam zonwering, screens voor de veranda of zonwering om de temperatuur in huis in toom te houden, zuignapzonwering it is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *