Zo zorg je goed voor je huid tijdens het najaar

Merk je ook dat je huidconditie erger wordt naarmate je langer binnen zit? Door de verspreiding van COVID-19 worden we aangemoedigd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Als gevolg hiervan krijgen sommige mensen sneller last van puistjes, terwijl anderen last hebben van een droge huid en rimpels. Lagere temperaturen tijdens de herfst verbeteren de huidconditie niet. Hieronder staan ​​enkele tips wat je eraan kunt doen.

Het herfstweer eist nog steeds zijn tol van je huid, het is erg droog buiten. Door je huis te verwarmen, kan de lucht ook uitdrogen, waardoor je huid droger wordt. Als je te weinig naar buiten gaat, zal je huid vitamine D missen. Loop een half uur per dag en loop het liefste alleen. Als je liever met iemand wandelt, houd dan een afstand van 1,5 meter.

Om je droge huid te helpen, kan je gebruik maken van een voedende gezichtscrème. Little Wonderland biedt een breed assortiment aan gezichtscrèmes. De gezichtscrèmes zijn verschillend en hebben verschillende doeleinde. Bij een droge huid kun je het beste een rijke gezichtscrème gebruiken die voedend en hydraterend is. Little Wonderland heeft ook veel soorten gezichtscrèmes voor een droge huid, verschillend van dag en nachtcrème en verschillende structuren, zoals een gel lotion of een dikkere crème. Veel crèmes zijn vegan en dus bevatten geen dierlijke producten en zijn niet getest op dieren. Er zijn ook nog ontzettend veel crèmes die juist helpen als je last hebt van puistjes of acne.

 

Naast een gezichtscrème die bij je huidtype past, is het ook belangrijk dat je je huid van binnenuit goed hydrateert. Drink voldoende water en thee en laat de alcohol en koffie even staan. Als alternatief kunt u ook aanvullende vitaminesupplementen nemen, zoals extra D-vitamines.

 

Kijk op littlewonderland.nl voor een uitgebreid aanbod aan gezichtscrèmes en voor je het weet zie jij er weer stralend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *