Zo kies jij de juiste vuurschaal!

Als je een vuurtje wilt kunnen stoken in je tuin dan is een vuurschaal het perfecte product! tijdens de koudere dagen zorgt de vuurschaal voor warmte en om warme dagen zorgt de vuurschaal ‘s avonds voor gezelligheid. Maar waar moet je nou op letten bij het aanschaffen van een vuurschaal? In dit blog vertellen we je daar graag meer over. 

Een passend formaat

Uiteraard is het goed om vooraf na te denken over het formaat van de schaal. Ze zijn namelijk te vinden in veel verschillende vormen en maten. Om een realistisch beeld te krijgen van hoe groot de schaal mag zijn, kun je met stoepkrijt op de tegels tekenen. Als je de vuurschaal niet op tegels gaat plaatsen, maar op grind, dan kun je karton of kranten gebruiken om het juiste beeld te schetsen. 

Het doel van de vuurschaal

Je hebt veel verschillende modellen wat betreft vuurschalen. Zo kun je ook kiezen voor een model waar je ook voedsel op kunt grillen. Denk er vast over na of je wilt dat jouw toekomstige vuurschaal deze mogelijkheid ook biedt. 

Met of zonder pootjes

Vuurschalen zijn te vinden in modellen met en zonder poten. Beide hebben ze hun eigen voordelen. Zo kun je een vuurschaal zonder pootjes gebruiken om bijvoorbeeld op een tafel te plaatsen of juist laat op de grond. Als je de vuurschaal wel wilt gebruiken om bijvoorbeeld op de koken, dan is het wellicht fijner als deze iets hoger staat zodat je niet steeds hoeft te bukken. 

De mooiste vuurschalen

Ben jij nou nog op zoek naar een geschikt model voor bij jouw in de tuin? Kijk dan vooral eens op https://www.tuinvoordeel.eu/! Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten en maten vuurschalen. Zo weet je zeker dat er ook voor jou een geschikt model bij zit! Naast vuurschalen vind je bij Tuinvoordeel.nl ook vuurtafels, tuinhaarden en nog veel meer moois voor in de tuin! Bij vragen kun je contact opnemen met de klantenservice. Eén van de specialisten helpt je graag verder of kan je adviseren bij het maken van een keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *