Zo begin jij je eigen sieradenlijn

Zou je wel eens zelf een onderneming willen starten? En ben je al een tijdje bezig met het ontwerpen van sierraden? In tijden van COVID-19 heb je waarschijnlijk net wat meer tijd over waardoor 2020 het geschikte jaar is om van je droom werkelijkheid te maken. Als je besluit je eigen sieradenlijn op te zetten komt er veel op je pad. Want hoe start je eigenlijk een eigen bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat je sierradenlijn bekend wordt?

Ondernemingsplan

Elke ondernemer van een bedrijf is ooit begonnen met een ondernemingsplan. Bij het schrijven van een ondernemingsplan moet je over veel aspecten nadenken. Hierdoor kan je voor jezelf  alles op een rijtje zetten en weet je wat er allemaal nog nodig is om van jouw droom werkelijkheid te maken.

Sierraden groothandel

Wat gaan je vaste kosten en variabelen kosten zijn? De sieraden groothandel Betaalbarekralen is de nummer 1 sieraden groothandel om je sierraden in te kopen. Hier heb je keuze aan een ruim assortiment om je sierraden samen te stellen. Door de grote voorraden is er altijd genoeg keuze. De sieraadonderdelen variëren van basisonderdelen tot luxe kralen en stenen. Bestel je sierraadonderdelen bij betaalbarekralen.nl en profiteer van goede service, snelle levering en altijd het nieuwste aanbod.

Marketing

Wanneer je weet wat je inkoopkosten en vaste kosten gaan zijn kan je de juiste prijzen en tarieven berekenen om zo aan het eind van de maand genoeg over te houden. Een ondernemingsplan is een heel proces en niet in 1 dag geschreven. Geef je zelf daarom ook genoeg tijd om hierover na te denken. Na de inschrijving bij de kamer van koophandel is het belangrijk dat je je sierradenlijn gaat promoten.

Wie is jouw doelgroep en hoe ga je die doelgroep bereiken? Ga je het uitbesteden aan een online marketing bureau of ga je zelf content creëren op social media. Als je ervoor kiest om zelf aan de slag te gaan is social media je grootste vriend. Denk aan Instagram, Pinterest, Tiktok en Facebook. Zorg ervoor dat mensen op een ludieke manier jouw sierradenlijn leren kennen. Start bijvoorbeeld een leuke actie en vraag of mensen je profiel wil delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *