Woontips voor moederdag

Dit jaar valt moederdag op zondag 10 mei! Deze dag staat in het teken van de onvoorwaardelijke liefde van & voor je moeder. Een moeder is de ultieme mix van heldin, verzorger, opvoeder, psycholoog en vriendin. Een moeder is er bijna altijd voor je. Dús is het aan jou om je lieve moeder op bijzondere wijze te verrassen. Hiervoor hoef je helemaal niet diep in de buidel te tasten. Immers gaat het om het gebaar. Wel is het leuk om een persoonlijk cadeau te geven. Een uniek cadeau speciaal voor jouw moeder maakt haar dag onvergetelijk! We hebben hier wat leuke moederdag tips voor jou uitgelicht.

Damesbadjas met naam

In verschillende online webwinkels kun je op makkelijke wijze een dames badjas met borduring van naam bestellen. In deze webshops zie je vaak een makkelijke borduurtool naast de gewenste badjas waar je eenvoudig het lettertype & de kleur borduurgaren kunt selecteren. Hoe leuk is het om in hippe kleurtjes de naam van je moeder en/of jou weer te geven op een stijlvolle dames badjas? Je hebt bij de grotere webwinkels oneindig veel keuze in de badjas modellen, kleuren & materialen. Geef één en al behaaglijkheid cadeau aan de belangrijkste vrouw uit je leven! Relaxen maar.

Gepersonaliseerde handdoeken

Een handdoek is een item wat we dagelijks gebruiken. Een handdoek gebruiken we uiteraard voor het sneldrogende effect na een warme douche of bad. Daarnaast fleur je eigenlijk met elegante handdoeken ook je badkamerinterieur direct op. Met een handdoek cadeau is je moeder dagelijks omhuld met liefde als ze het mooie borduursel op haar handdoeken ziet.

Mok met lieve tekst

Online bestel je eenvoudig mokken met tekst. Is jouw moeder de liefste moeder van de wereld of hebben jullie al jaren humor om een onderwerp. Laat een leuke, lieve of grappige test drukken op een mok. Elke dag zal de leuke mok door de handen van je moeder gaan én dat bezorgt je moeder steeds weer een lach op haar gezicht.

Ga er met je moeder op uit

Neem je moeder mee naar dát ene restaurant of grand café waar ze graag komt. Lekker even tijd voor elkaar in deze drukke tijden. Moeders brengen graag tijd door met hun volwassen kroost. Wat een verrassing!

Kook haar lievelingsrecept

Als het goed is heeft jouw moeder dagelijks voor je gekookt in je kinderjaren. Zelf heeft jouw moeder – net als iedereen – een voorkeur voor bepaalde gerechten. Is jouw moeder bijvoorbeeld gek op paella. Zoek dan een recept op en nodig haar uit op Moederdag. Verras haar met de lekkerste paella die er is. Dit is maar een voorbeeld, en bij paella hoort natuurlijk sangria. Geniet samen van een heerlijke maaltijd en de quality time samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *