Wasmachine kapot? Let hierop bij het kiezen van een nieuwe!

Wasmachine kapot? Let hierop bij het kiezen van een nieuwe!

‘’Wasmachines, gaan net kapot op het moment dat het niet uitkomt’’ zeggen ze in de reclame. Is er ooit een moment dat het wel uit komt denk ik dan? We kunnen niet zonder wasmachine tegenwoordig. Af en toe een kledingstuk met de hand wassen kan nog wel, maar een hele wasmand met de hand wegwerken is gewoon niet te doen. Het komt nooit goed uit. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een nieuwe wasmachine?

Beperk je keuze

Er zijn zó veel wasmachines op de markt. Je zou er zo keuzestress van kunnen krijgen. Om dat alvast op te lossen kan het helpen om eerst te focussen op wáár je de wasmachine wil kopen. Kies een leuke webshop met fijne prijzen en een ruim aanbod zoals Eldi bijvoorbeeld. Dan is de keuze al iets beperkt en hoef je geen miljoen sites af te zoeken.

Kijk naar je behoeftes

Uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel ruimte heb je? Hier kun je de grootte die je nodig hebt op baseren. Zo is 8 of 9 kilo inhoud een goede keuze voor een gemiddeld gezin. Ben je alleen of met z’n tweetjes, dan kan de machine best een slagje kleiner zijn. Heb je veel ruimte dan wil je misschien een losse wasmachine en droger. Maar met beperkte ruimte wil je misschien liever een was-droogcombinatie. Deze machines zijn zo onder gewaardeerd.

Kies een goed merk

Je bent al op het punt van een kapotte wasmachine. Je weet nu hoe vervelend dat is. En hoewel we allemaal leukere uitgaven kunnen bedenken dan een wasmachine, wil je niet over 2 jaar weer op dit punt staan. Kies daarom een goed merk. Bijvoorbeeld een wasmachine van AEG. Goede merken kosten vaak wat meer, maar ze gaan dan ook langer mee wat je een hoop stress bespaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *