Waarom een massagestoel de nieuwste woontrend zou moeten zijn

Waarom een massagestoel de nieuwste woontrend zou moeten zijn

We volgen natuurlijk graag de woontrends, maar soms hebben we zelf ook een idee. Iets wat eigenlijk een trend zou moeten zijn, maar dat nog niet is. Deze keer is dat het hebben van een massagestoel thuis. Thuis is namelijk dé plek waar je je lekker kunt terugtrekken en moet kunnen ontspannen. En wat is er nu meer ontspannend dan een massage! We delen graag de voordelen van een massagestoel.

Net zo goed als een echte massage

Afhankelijk van de kwaliteit van de stoel kan een massagestoel net zo goed masseren als een masseuse of fysiotherapeut. Het verrast veel mensen als ze voor het eerst in een massagestoel gaan zitten hoe fijn dit is. Daarnaast helpt het dus tegen een aantal klachten, net als een echte massage van een fysiotherapeut. Dit komt omdat stres best veel lichamelijke klachten met zich mee kan brengen. Met een massagestoel kun je lekker ontspannen en worden al die gespannen spieren lekker los gemasseerd.

On demand

Een van de grootste voordelen van een massagestoel thuis is dat je hiermee dus een massage on demand hebt. Je hoeft nooit te wachten op je partner of op een afspraak bij een masseur. Heb je nu behoefte aan een massage of heb je nu last van stijve spieren, dan kun je ook nu in je stoel gaan zitten en een heerlijke massage krijgen. Daarnaast heb je ook geen reistijd, wat een van de vervelendste momenten is na een goede massage. Dan wil je eigenlijk blijven relaxen en niet nog naar huis hoeven reizen.

Goedkoper dan je denkt

Toen we onderzoek gingen doen naar massagestoelen hadden we verwacht dat deze apparaten enorm duur zouden zijn. Maar tot onze verbazing waren er al goede modellen op de markt rond de 900 euro. Een luxer model kan al gauw het dubbele kosten, maar misschien had jij ook wel verwacht dat ze nog veel duurder waren. Als je dit vergelijkt met de prijs van een professionele massage heb je die prijs er zo uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *