Waan je in Italië met een heerlijk kopje Illy koffie

Illy koffie is wereldwijd bekend en daardoor één van de beste keuzes voor een heerlijk kopje koffie. De Italiaanse koffiebrander Francesco Illy – tevens de naamgever van dit koffiemerk – startte in de jaren 30 van de vorige eeuw met een koffiecafé in het Italiaanse Triëst. Zijn doel was om in Italië ’s werelds beste koffie ter wereld aan te bieden. En dat was natuurlijk nog niet zo’n gemakkelijke opgave in hét land dat bekend staat om zijn koffies, koffiebonen, cappuccino’s, latte’s en espresso’s.

Na enkele succesvolle jaren met zijn koffiebar, wilde Francesco meer betekenen voor de koffiewereld. Naast het maken en serveren van de beste kopjes koffie in zijn koffiecafé, ging hij zich ook richten op de verkoop van allerhande koffieproducten – waaronder de wereldbekende Illy koffiebonen – en de ontwikkeling en verkoop van koffiemachines.

Illy koffie

De koffie van Illy staat bekend om zijn rijke, intense en aromatische smaak. De ontwikkeling, verbetering en optimalisatie van Illy koffie en Illy koffiebonen is continu gaande. Steeds worden er weer nieuwe soorten Illy koffie ontwikkeld en op de markt gebracht. Overal ter wereld geniet men van Illy koffie, zowel thuis, op het werk als in vele cafés, restaurants, bedrijfskantines, verenigingen en andere horecagelegenheden. Niet alleen de filterkoffie van Illy is enorm populair, ook wordt er ontzettend veel koffie gezet van de niet te evenaren Illy koffiebonen.

Ook benieuwd naar Illy koffie en/of Illy koffiebonen? Op de website van Koffiepiraat vind je een groot assortiment aan verschillende soorten Illy producten.

Illy koffiebonen

Illy koffiebonen worden geproduceerd op basis van 100% duurzame methoden en technieken, en worden zorgvuldig geselecteerd uit verschillende koffieteeltgebieden – verspreid over de hele wereld. Hierdoor haal je met Illy koffiebonen echte authentieke Italiaanse koffie in huis. Een koffie die kwalitatief, consistent, soepel, uitgebalanceerd en vrijwel nooit bitter is. De melanges van Illy hebben over het algemeen een zachte, rijke en volle smaak – afhankelijk van het type en soort koffieboon.

Illy koffie | Soorten & uitvoeringen

Liefhebbers van koffie zijn bij Illy aan het juiste adres. Of je nu van een stevige koffie of juist van een iets zachtere koffie houdt, in het assortiment van Illy is voor ieder wat wils te vinden. Illy koffie is verkrijgbaar in verschillende smaken, aroma’s en blends. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: Illy Intenso Dark Roast, Illy Classico, Illy Koffie Arabica, Illy cafeïnevrije koffie, Illy Forte en meer…

De koffiebonen van Illy zijn afkomstig van de allerbeste koffieplantages in onder andere Brazilië, Ethiopië, Costa Rica, Guatemala & Colombia. Welke Illy koffie heeft jouw voorkeur?

Illy koffie en Illy koffiebonen bestellen bij Koffiepiraat

Op zoek naar producten uit het ruime aanbod van Illy? Neem eens een kijkje bij Koffiepiraat! Verschillende soorten Illy koffieproducten kopen gaat eenvoudig en de bestelde producten worden snel thuisbezorgd. In de meeste gevallen heb je jouw Illy koffiebonen en/of andere producten de volgende werkdag al in huis! Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog die heerlijke Illy koffiebonen en geniet snel van een heerlijk kopje – zelfgemaakte – Illy koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *