Vloer trends 2020

Vloeren zijn ontzettend belangrijk voor het huis als het nou gaat om keuken-, woonkamer of slaapkamer vloeren het is allemaal mega belangrijk voor de sfeer in het huis. Daarnaast is een vloer niet alleen belangrijk voor de sfeer maar ook voor de isolatie van het huis. De keuze voor de juiste vloer is erg moeilijk en daarom behandelen wij hier de laatste vloeren trends van dit jaar. 

Visgraat Vloeren

De welbekende visgraat vloeren kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. In 2019 waren de visgraat vloeren al echte trendsetters maar ook in 2020 is het echt een trend om een visgraat vloer te hebben. Doordat er zoveel vraag is naar visgraat vloeren ontstaan er steeds nieuwe ideeën nu heb je bijvoorbeeld hele brede visgraat vloeren maar ook hele smalle. Het aanbod wordt steeds groter wat natuurlijk fijn is voor de consument. De visgraat uitstraling geeft een warm en luxe sfeer binnen het huis daarnaast heb je het in bijvoorbeeld hout maar ook steen met een hout-look. Zo’n houten vloer is natuurlijk erg mooi en daarnaast kan je vaak rekening houden met milieu door een bepaalde houtsoort te gebruiken wat ook een trend is. Bij Martijn de Wit vloeren hebben ze een ontzettend groot aanbod in visgraat vloeren en daarnaast helpen ze je met jouw situatie!

Gegoten vloer

Ook de gietvloer is de laatste tijd ontzettend populair geworden. Het geeft een rustige en strakke uitstraling wat veel mensen aanspreekt. Een erg fijn voordeel van zo’n gietvloer is dat hij ontzettend stevig is. Wanneer je bijvoorbeeld iets laat vallen op laminaat kan het zo zijn dat er een hap uit wordt genomen of in ieder geval zichtbare schade. Bij een gietvloer is dit niet het geval omdat het zo stevig is. Er zijn echter ook nadelen een gietvloer is namelijk wel krasgevoelig en het ziet er al snel vies uit omdat alles goed zichtbaar is. 

Pvc vloeren

Ten slotte zijn pvc vloeren ook aantrekkelijk in 2020. Pvc vloeren zijn vloeren die gemaakt worden van kunststof maar het ziet er zo goed uit dat het net echt hout lijkt. Er zijn een aantal voordelen van pvc vloeren zoals lange levensduur, makkelijk te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend en makkelijk te vervangen. Echter zijn deze vloeren wel prijzig. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *