Tuintrends 2020

Nu het weer voorjaar wordt, is het tijd om te gaan denken over hoe je je tuin dit jaar gaat inrichten. Wij hebben voor jou de nieuwe tuintrends van 2020 op een rijtje gezet. Hiermee doe je inspiratie op om jouw tuin perfect klaar te maken voor het voorjaar.

Creëer je eigen strand

Iedere dag heen en weer rijden naar het strand is natuurlijk een gedoe. Creëer daarom je eigen strand in je achtertuin. Nu hoef je natuurlijk niet meteen een vrachtwagen met zand in je tuin te storten. Met de juiste accessoires lijkt het al net of je op het strand zit. Zet bijvoorbeeld een lekker ligbed neer, of een lekkere loungebank. Zo lijkt het net of je bij die leuke strandclub zit. Gebruik verder zachte strandkleuren, zoals lichtbruin en zee blauw.

Pastel kleuren

De kleuren beige, wit en pasteltinten geven de perfecte basis voor een natuurlijke sfeer in je tuin. Deze rustige kleuren zijn makkelijk met elkaar te combineren en zorgen ervoor dat je lekker tot rust kunt komen in je tuin. Gebruik ronde vormen en natuurlijke materialen zoals een rieten stoel om deze look perfect af te maken. Vermijd scherpe hoeken en plaats niet te veel accessoires. Door deze kleuren minimalistisch in te zetten creëer je nog meer rust in je tuin.

Tropisch paradijs

Ben je dol op tropische bloemen en felle kleuren? Verander je tuin dan in een tropisch paradijs. Kies voor houten tuinmeubels met felgekleurde kussens. Een leuk extraatje is kussens met dierenprint. Hierdoor lijkt het net alsof je in de jungle bent. Combineer verder veel groene planten met mooie, tropische bloemen. Deze combinatie van groen en felle kleuren creëert meteen een tropische sfeer, gewoon in je achtertuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *