Tuin op fleuren, DIY tips

Het wordt weer eens mooi weer, de vogeltjes fluiten, de bloemetjes laten zich weer zien en iedereen is weer wat vrolijker. Je kan weer lekker buiten zitten waar je zo naar uit hebt gekeken. Dat is ook super fijn, maar voor dat jij in de tuin gaat zitten, wil je wel dat er wat leuke dingen komen. Niet alleen zomer in je bol, maar ook in je tuin. Je hebt al wel wat inspiratie opgedaan en weet dat je zelf iets in elkaar wilt knutselen. Tja, waarom niet toch? Hartstikke leuk en kan je het straks vol trots laten zien! Wat zou je dan kunnen doen?

Maak je eigen zandbak

Heb je kleine kinderen thuis en zouden die het leuk vinden om in een zandbak te spelen? Dan kan je het gewoon zelf maken. Je zou het met cortenstaal of hout kunnen maken, het is maar net wat je mooi vindt. Je kan cortenstaal op maat laten maken, net zoals met hout, maar je moet wel even op onderzoek uitgaan welke bedrijven dat doen. Misschien kan je er ook nog wieltjes onder doen, zodat het altijd kan worden verplaatst. Harstikke handig wanneer het in de weg zit of wanneer je goed wilt letten op je kinderen.

DIY luxe buitendouche

Je zou het niet denken, maar ook een luxe buitendouche zou je gewoon zelf kunnen maken. Op YouTube kan je geheid een aantal tutorials vinden hoe je een buitendouche moet maken. Hartstikke leuk natuurlijk als je straks onder jouw eigen buitendouche staat die je met je eigen handen hebt gemaakt! Eens wat anders dan alle standaard buitendouches.

Vouwbare buitentafel

Nog een soort van bijzettafels nodig of gewoon een leuk tafeltje waar jij heerlijk cocktails kan drinken? Koop wat hout, lees je in en bekijk een aantal tutorials, want dit tafeltje kan gemakkelijk maken en je kan er dan meteen voor zorgen dat het opvouwbaar is, zodat je het altijd makkelijk kan opbergen. Laat het vooral eens aan je vrienden zien, want het is toch wel heel leuk om te laten wat jij allemaal kan maken, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *