Tover je badkamer om tot een 5 hotel

Tover je badkamer om tot een 5* hotel

Het kan niet zo zijn dat ik de enige ben die éérst de hotel badkamer checkt, voordat ik verder kijk naar de locatie, restaurant, recensies en de rest van de kamer. Wie kan ons ongelijk geven? Hotel badkamers kunnen je laten voelen alsof je in een paleis bent. Met prachtig witte handdoeken die je om je haar kunt wikkelen. Dan doe je ook nog even een witte badjas aan zodra je uit het reusachtige bad stapt en je voelt je gelijk tien keer zo rijk. Maar goed, wie zegt dat je dit gevoel alleen in een hotel kunt ervaren?

Zorg voor genoeg licht

Heb je ooit een foto gemaakt in de badkamer van een hotel? De kans is groot dat hij prachtig is geworden dankzij heldere, scherpe en goed geplaatste lichten. Als je een kleine badkamerupdate plant, overweeg dan om nieuwe verlichting te plaatsen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, of houd het juist simpel. Dat laatste thema vind je vaak terug in de hotel badkamers waar je nog jaren over na droomt. Denk aan hangende verlichting, kroonluchters, wandlampen met dimschakelaars, zachte vloerspots en natuurlijk genoeg kaarsen.

Het marmereffect

Het valt niet te ontkennen dat marmeren tegels en oppervlakken duur zullen zijn om te installeren, maar ze voegen dat ultieme vleugje klasse en luxe toe. Het is niet nodig om de hele kamer te bedekken, maar marmeren tegels in de douchecabine in combinatie met een marmeren gootsteenrand zullen een elegante indruk maken zonder een fortuin te kosten.

Hygiëne komt het dichtst bij luxe

De sleutel tot elk luxe badkamerontwerp is netheid. Zorg er dan ook ten alle tijden voor dat je badkamer schoon is gemaakt en er fris en glanzend uit ziet. Probeer hiernaast, afgezien van wat nodig is, zo weinig mogelijk items in je badkamer te zetten. We willen absoluut geen rommel zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *