Tips voor het inrichten van je huis

Verf de kleuren in lichte en neutrale kleuren

Blijf bij kleuren als beige of grijs, vooral op de eerste verdieping, waar stroming belangrijk is. Je wilt schokkende overgangen minimaliseren. Neutrale muren geven je de grootste decoratieve flexibiliteit, zodat je je accessoires gemakkelijk kunt verwisselen.

tafelzeil

Je huis leuk inrichten is het belangrijkst tijdens kerst. Om kerst echt de mooiste tijd van het jaar te maken, moet je wel de kerstsfeer in huis halen. Een kerst tafelzeil is een leuke en makkelijke manier om de kerstsfeer in huis te halen. Je kunt natuurlijk ook voor een wat stijlvollere look gaan en een gecoat kerst tafelkleed kiezen, in de kleuren zilvergrijs, beige of rood. Je kan een stijlvol kerst tafelzeil kopen in de kleur zilvergrijs of beige. Je kan echter ook voor een gezellig tafelzeil gaan met teddybeertjes, de Kerstman, rendieren, etc.

Hang ten minste één spiegel op in elke kamer

Spiegels kunnen een ruimte helderder doen aanvoelen omdat ze het licht door de kamer heen laten schijnen. Maar er een op de verkeerde plek plaatsen kan bijna net zo erg zijn als er helemaal geen hebben. Hang spiegels op muren die loodrecht op de ramen staan, niet recht tegenover de ramen. Door een spiegel direct tegenover een raam te hangen, kan het licht daadwerkelijk uit het raam weerkaatsen.

Lagen van verlichting

Elke kamer moet drie soorten verlichting hebben: omgevingsverlichting, die zorgt voor algemene verlichting en is vaak afkomstig van plafondlichten; functionele verlichting, die vaak te vinden is boven een keukeneiland of een leeshoek; en het accent licht, dat is meer decoratief.

Plakfolie

Plakfolie kan op elke gladde, vetvrije ondergrond geplakt worden en heeft hierdoor ontelbare mogelijkheden. Breng oude, vergeten meubels opnieuw tot leven. Ook het opfrissen van je interieur is met decoratiefolie geen probleem. Je hebt honderden verschillende motieven, zoals hout, marmer en zelfs luipaard print.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *