Tips om je thuis kantoor voordelig in te richten

Tips om je thuis kantoor voordelig in te richten

Thuiswerken, thuiswerken, thuiswerken. Het blijft een veelbesproken onderwerp. Al een jaar werken we zoveel mogelijk thuis en hoewel we steeds een beetje mogen versoepelen vinden veel mensen het wel mooi om vaker thuis te werken.

Koop tweedehands meubelen

Gebruikte kantoormeubelen zijn vaak nog van goede kwaliteit. Op deze manier kun je premium kantoormeubelen aanschaffen met hoge kortingen. Daardoor kun je je net wat meer luxe veroorloven binnen je budget. Neem bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel in plaats van een standaard modelletje en kies een zit sta bureau zodat je kunt kiezen om staand te werken. Zo kun je goed afwisselen in werkhouding. Dat is goed voor je lijf en goed voor je productiviteit. Overigens kun je alle meubels die je nodig hebt in je thuiskantoor wel tweedehands vinden. Ook kasten, lampen en zelf design items. Zo kun je er echt een leuk plekje van maken.

Maak je eigen laptopstandaard

Een andere manier om ergonomisch te werken is met een laptopstandaard. Hierdoor komt je laptop net wat hoger te staan en staat deze daardoor op een ergonomische kijkhoogte. Dat is wanneer je scherm op dezelfde hoogte is als je ogen, zodat je geen druk hoeft te zetten op je nek om naar je scherm te kijken. Zo’ laptop standaard kun je kopen, of je kunt hem zelf maken. Als je een beetje handig bent en misschien al veel klus gereedschap hebt liggen is dit een voordelige optie. Ook is een laptopstandaard te gebruiken om staand te werken en is dat een goedkopere optie dan een zit sta bureau.

Hervulbare cartridges

De printer is voor veel mensen ook een geliefd item op de thuiswerkplek. Maar deze kan veel inkt vreten wat een beetje in de kosten kan oplopen. Hoe je hierop kunt besparen is met hervulbare cartridges. Deze kun je meerdere malen hergebruiken en voordelig laten vullen. Zo kun je lekker blijven printen voor een kleiner prijsje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *