Terugkerende trend: vouwgordijnen op maat!

Ben je inspiratie voor raamdecoratie aan het opdoen? Dan heb je naast de welbekende houten jaloezieen ook vast en zeker vouwgordijnen voorbij zien komen! Deze vorm van raamdecoratie is in korte tijd weer erg populair geworden. En dat is niet voor niets! Deze stijlvolle raamdecoratie past perfect binnen elke woning. Of je nu kiest voor landelijk, Scandinavisch of toch liever botanisch.. In dit artikel vind je meer inspiratie voor vouwgordijnen!

 

Vouwgordijnen voor elke ruimte in huis

MijnRaamdecoratie heeft verschillende typen vouwgordijnen. Transparant, lichtdoorlatend of toch liever verduisterend? Het kan allemaal! Transparante en lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn perfect voor in de woonkamer, keuken en in je kantoor aan huis. De verduisterende vouwgordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer. Denk daarbij wel even aan een eventuele voeringstof. Niet alle verduisterende vouwgordijnen zijn namelijk 100% verduisterend. 

 

Je nieuwe raamdecoratie personaliseren

Het fijne aan raamdecoratie online samenstellen is dat je helemaal zelf in de hand hebt hoe je nieuwe vouwgordijnen eruit komen te zien. Ga je voor een traditioneel vouwgordijn of passen top down bottom up vouwgordijnen meer bij jouw situatie? 

 

Bij top down bottom up vouwgordijnen kun je het gordijn op elke gewenste hoogte hangen. Dit komt doordat de stof verspannen is tussen twee koorden. Wil je ontbijten zonder dat je buren mee kunnen kijken? Hang het vouwgordijn dan aan de onderkant van je raam. Zo komt er boven het gordijn natuurlijk licht naar binnen en kun je genieten van je welverdiende rust momentje. 

 

Creëer de perfecte sfeer

Vouwgordijnen hebben echt een warme, knusse uitstraling. Het zorgt ervoor dat je woonkamer, keuken of slaapkamer optisch een stuk warmer en sfeervoller oogt. Door de baleinen die in de stof verwerkt zijn, vouwt je nieuwe vouwgordijn zich ook erg sierlijk op en uit. Direct een extra luxe touch aan je woning! Vergeet alleen niet om eerst even gratis kleurstalen aan te vragen, zodat je thuis kunt vergelijken welke kleur het beste bij je huidige woning past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *