Stijlvol screendoek: kies voor mooie zonwering

Wanneer je de warmte van de zon buiten de woning wilt houden, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Een screendoek is een van de manieren waarop je ervoor zorgt dat het in je woning koel blijft. Heb je al een screendoek maar is deze aan vervanging toe? Het is heel gemakkelijk om jouw huidige doek te vervangen voor een nieuwe. Hier lees je waar je op moet letten en ontdek je wat voor jouw woning de juiste keuze is.

Hoe schaf je de beste screendoek aan?

Een screendoek aanschaffen heb je heel makkelijk gedaan in een paar stappen. Er zijn verschillende screendoeken verkrijgbaar waardoor je meer moeite kunt hebben in het maken van een keuze. Volg de onderstaande 3 stappen om een kwalitatief screendoek te kiezen:

  • Stap 1: Kleur kiezen. Je bepaalt eerst de kleur van je nieuwe screendoek. En omdat je de keuze hebt uit heel veel mooie tinten is het makkelijk om iets te vinden dat aan je wensen voldoet. 
  • Stap 2: Maat bepalen. Heb je een mooie kleur gevonden? Kijk dan naar de maten van je huidige screendoek en vul deze online in. De breedte en hoogte van het doek is nodig om zo te bepalen wat de juiste keuze is.
  • Stap 3: Vergelijken. Op basis van de kleur en maat krijg je scherpe prijzen te zien en kun je bepalen welk type doek jij wilt aanschaffen: effen en naadloos of gestreept met banen.

Zo ontdek je wat voor jouw woning de juiste keuze is 

Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je mooi vindt en wat bij jouw woning past. Een mooi doek gaat tot wel 15 jaar mee, waardoor je er goed aan doet om een keuze te maken waarvan je weet dat je lang plezier gaat hebben. Plaats je bestelling vervolgens online en ontvang je nieuwe screendoek binnen 3 weken thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *