Printabonnement om altijd inkt te hebben

Heb je ook wel eens last van een gebrek aan inkt, net op het moment dat je iets moet printen? Misschien moet je dan een printabonnement afsluiten. Dit is een abonnement voor inkt voor HP printers waarmee je altijd genoeg inkt in huis hebt. Zo heb je nooit meer problemen met printen door gebrek aan inkt. Dit abonnement is specifiek voor printers van HP. Heb je een ander merk printer, dan heb je dus niets aan dit abonnement.

Welke printer?

Wel moet je weten welke printer je precies hebt van HP. Dit kun je eenvoudig achterhalen als je het niet weet. Het staat namelijk op de printer zelf aangegeven. Ook wanneer je je printer aan je pc of laptop koppelt, zie je over het algemeen het model van de printer staan. Printers voor thuisgebruik zijn meestal inkjetprinters. Deze maken gebruik van cartridges. Laserprinters maken gebruik van toners. Zowel voor toners als voor cartridges kun je een printabonnement afsluiten.

Hoe werkt het abonnement?

Beide abonnementen hebben andere prijzen, maar werken in de basis hetzelfde. Je sluit een abonnement af om een bepaald aantal pagina’s per maand mee te printen. Wanneer je dat aantal pagina’s geprint hebt, ongeacht of dit in kleur of met zwart is, wordt er een seintje gegeven dat er nieuwe toners of cartridges naar je opgestuurd moeten worden. Zo kom je nooit inkt te kort. Hiervoor moet je printer wel altijd verbonden zijn met internet, anders is die communicatie niet mogelijk.

Abonnement wijzigen

Soms heb je een bepaalde maand waarvan je weet dat je meer gaat printen, bijvoorbeeld voor het opleveren van een rapport of verslag. Je kunt dan kosteloos en gemakkelijk je abonnement voor de komende maand aanpassen. Ook kun je je abonnement even gemakkelijk en kosteloos weer naar beneden aanpassen als je dat wil. Als je meer pagina’s print dan er in je abonnement zitten, betaal je per 10 tot 15 pagina’s extra een euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *