Originele of alternatieve cartridges?

Wilt u weten of u originele cartridges of alternatieve cartridges voor uw printer nodig heeft? Deze keuze lijkt erg moeilijk, maar is minder correct. We leggen u graag het verschil tussen beide soorten cartridges uit en leggen uit hoe u tussen deze cartridges kunt kiezen.  

  

De verschillen 

Originele inktpatronen zijn inktpatronen van dezelfde fabrikant als uw printer. Dus als u een HP printer heeft, zijn HP cartridges uw originele inktpatronen. Er zijn twee soorten alternatieve cartridges: Gebruikte lege cartridges van uw printerfabrikant, gereinigd en opnieuw gevuld met inkt. U kunt nieuwe cartridges in uw printer gebruiken die niet door uw printerfabrikant zijn gemaakt. Ze zien er enigszins anders uit dan de originele cartridges. Het belangrijkste verschil tussen de originele cartridge en het alternatief is de prijs. Dit alles is te wijten aan de ontwikkelings- en promotiekosten van de “oorspronkelijke” fabrikant van hun printers en accessoires. Geïnteresseerd in het gebruik van alternatieve cartridges? Probeer vervolgens een paar verschillende merken om te zien welke de beste resultaten geeft op uw printer. 

Verdere tips  

Zorg ervoor dat uw cartridge – origineel of alternatief – niet uitdroogt. Maak elke week minstens één indruk. 

Gebruik lege inktpatronen bij een kantoorwinkel of printerfabrikant. Lege cartridges kunnen worden hergebruikt.  

Koop de cartridges altijd bij Inktmedia. U kunt hier originele en alternatieve inktcartridges kopen. Omdat Inktmedia slimme inkopen doet kunnen ze de inktcartridges goedkoop aanbieden. Zoek gemakkelijk op welke inktcartridges u nodig heeft door het nummer op een oude cartridge af te lezen. Daarna kunt u het makkelijk bestellen. Bij een minimale bestelwaarde van €50,- zullen de cartridges gratis worden bezorgd. Bovendien kan Inktmedia de volgende dag leveren als u het voor 18:00 besteld.  Door deze supersnelle levering, groot assortiment, expertise en ook nog eens betaalbare prijs, raad ik iedereen aan om de cartridges voortaan bij hen te bestellen. Zo komt u nooit zonder inkt te zitten en betaalt u ook nooit te veel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *