Opbergtips in de badkamer

Opbergtips in de badkamer

De badkamer kan een lastige ruimte zijn om te organisen en om netjes te houden. Er staan een hoop spullen die je dagelijks gebruikt en welke je dus het liefst binnen handbereik wil hebben. Maar alles op de wastafel zetten geeft een enorm rommelig effect. Alle producten van een 10 stappen lange  Koreaanse huidverzorging routine, je tandenborstel en tandpasta, de föhn en de handzeep. Het heeft allemaal een logisch plekje nodig in de badkamer. We geven je graag een aantal opbergtips.

Rond de wasbak

Rond de wasbak heb je meestal wel wat ruimte om producten te plaatsen, maar deze ruimte is meestal beperkt. Als je wel veel ruimte hebt is dit alsnog een ruimte die je graag zo leeg mogelijk wil houden om het er netjes uit te laten zien. Dit is dus niet de plek voor alle 10 stappen van je huidverzorging. Als je daar meer over wil lezen, kun je dit vinden bij onze vrienden van Dameswiki. Rond de wasbak zet je het liefst alleen de handzeep, omdat je deze meerdere malen per dag nodig kan hebben. Ook je tandenborstel mag hier staan, maar zet deze in een leuke houder om het er extra mooi uit te laten zien. Je tandenborstel staat hier het best, omdat deze natuurlijk nat is na gebruik.

Het kastje naast de wasbak

Een kastje is de perfecte plek voor andere items die je dagelijks gebruikt. Van huidverzorging tot make-up of scheerspullen. Dit is hier een goede plek voor omdat je de kast open kan laten staan terwijl je bezig bent met de spullen die je wil gebruiken. Zo staan ze toch binnen handbereik en kun je ze meteen terugzetten. Daarnaast blokkeert dit niet je zicht op de spiegel of je gebruik van de wasbak.

Onder de wasbak

Deze plek is goed voor de opslag van producten die je op voorraad wil hebben, producten die je minder vaak gebruikt of producten die je niet gebruikt bij de wasbak. Denk aan extra shampoo en tandpasta, de föhn (wanneer je niet elke dag je haar föhnt) en handdoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *