Kies voor een elektrische haard in je nieuwbouw woning

Elektrische haarden zijn de afgelopen tijd in populariteit toegenomen. Tegenwoordig wordt er gasloos gebouwd, wat betekent dat je geen gashaard meer mag installeren in jouw nieuwbouw woning. Gasloos bouwen is beter voor het milieu. Er worden geen fossiele brandstoffen meer verbrand die leiden tot een grotere uitstoot van CO2. Ook is gasloos wonen veiliger. Er kan namelijk geen gasexplosie ontstaan. Toch willen mensen genieten van een sfeervolle open haard in huis. Gasloos bouwen betekent niet dat je een open haard moet missen. Gelukkig zijn er verschillende alternatieven. Een hiervan is een elektrische sfeerhaard.

Realistische haard

Voorheen werden elektrische haarden nauwelijks geplaatst omdat ze niet realistisch oogden. Vandaag de dag zijn er verschillende soorten elektrische haarden te koop waarbij je het gevoel hebt dat er ‘echt’ vuur brandt. Vaak kiezen mensen voor een open haard omdat het zorgt voor gezelligheid en sfeer in huis. Omdat we geen gaskachel meer mogen plaatsen, zijn we op zoek naar een zo realistisch mogelijke elektrische open haard. Een hologram haard lijkt net een écht brandende haard door de holografische 3D technologie. De vlammenbeelden lijken levensecht en je kan kiezen voor een kachel met of zonder warmte.

Veiligheid

Een elektrische haard is veilig. De sfeerhaard wordt niet zo warm en je hebt niet te maken met wegspringende vonken. Niet alleen veilig voor jezelf, ook voor je (kleine) kinderen en huisdieren. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. Daarnaast zitten er geen gevaarlijke stoffen en gassen in een elektrische sfeerhaard. Kies je voor een elektrische sfeerkachel, dan kies je voor veiligheid.

Gezellig avondje bij de haard

Hoe gezellig is het om ‘s avonds lekker bij de warme open haard te kruipen met een lekker wijntje en wat hapjes? Samen met familie of vrienden ben je verzekerd van een leuke avond. Niets is er zo gezellig als een knapperend vuur. Ook als je net uit bad komt of een warme douche hebt genomen, kan je in je badjas bij de sfeerhaard verder opwarmen. Met het hele gezin in een badjas voor het warme vuur, knusser krijg je het niet. Laat badjassen bedrukken met de naam van je partner en kind(eren). Ook leuk om als cadeau te geven. Gepersonaliseerde artikelen zijn uniek en hierdoor het ideale geschenk. Ook mokken bedrukken is een populaire keuze. Mokken gebruiken we dagelijks en met een opdruk maak je het drinken van jouw favoriete drank een stuk leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *