Keukens van nu; veranderingen door de tijd heen

De keukens van nu zijn een wereld van verschil ten opzichte van de keukens van vroeger. Waar de inrichting van keukens vroeger nog puur ging op gebruiksgemak, heeft dit nu plaats gemaakt voor wat meer design en smaak. Ook is het natuurlijk logisch dat keukenapparatuur zich door de jaren heen in een ongelofelijk snel tempo ontwikkeld heeft. Een vaatwasser en wasmachine waren vroeger natuurlijk nog niet aan de orde! In dit artikel vertellen we u wat meer over de transformatie die onze keuken in de loop der jaren hebben meegemaakt.

Vaatwasser

Zoals natuurlijk wel bekend is het beste voorbeeld van de transformaties van keukens de afgelopen jaren toch wel de vaatwasser. Nog niet in elk studentenhuis staat zo’n apparaat maar je ziet ze toch steeds meer. In gezinswoningen komt het zelfs zelden meer voor dat er geen vaatwasser in de keuken staat, het is echt een standaard apparaat in elke keuken geworden! Ook zijn de wasmachine en droger natuurlijk enorme ontwikkelingen geweest op keukengebied, er is geen huis in Nederland meer te vinden waar de was met de hand wordt gedaan!

BORA Pure

Als andere grote veranderingen, zien we dat veel keukens tegenwoordig kookplaten hebben in plaats van het oude vertrouwde fornuis. Vaak schaffen mensen kookplaten aan voor de brandveiligheid en het strakke design. Een nieuwe kookplaat op de markt is de BORA Pure. De BORA Pure is een inductie kookplaat die echt even een klasse apart is. De plaat heeft een ingebouwde kookveldafzuiging en hiermee is geluids-, en geuroverlast tijdens het koken echt verleden tijd, ideaal! BORA blijft haar kookplaten ontwikkelen zodat deze steeds veiliger en gebruiksvriendelijker worden. Deze constante ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze keukens zeker niet stil blijven staan, maar zich constant door blijven ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *