Interieurtrends 2020

Heb jij ook voorjaarskriebels en wil je graag wat dingen veranderen aan je huis? Met kleine aanpassingen geef je je huis al een heel ander uiterlijk. Maar wat zijn nu eigenlijk de nieuwe interieurtrends van dit jaar? Wij hebben dit voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Minder kleur in je huis

Kleur brengt toch juist een beetje leven in je huis? Dat is dus helemaal over. In 2020 zie je steeds meer grijs terug komen in huizen. Zo kiezen mensen bijvoorbeeld voor grijze vloeren of muren, grijze keukenkastjes. Een andere trend die je terug ziet is een volledig witte keuken. Dit staat strak en modern en zie je terug in veel huizen.

Duurzaamheid en multifunctionaliteit

Een trend die we veel terug zien in huizen is duurzaamheid en multifunctionaliteit. Woningen worden steeds kleiner en het is dan ook steeds lastiger om al onze spullen kwijt te kunnen. Hierdoor ontstaan er steeds meer slimme hulpmiddelen om het gebied van wonen. Apparaten worden steeds duurzamer en hebben meerdere functies. Vind je duurzaamheid belangrijk en heb je spullen die je wil opbergen? Kies dan niet voor grote, milieuonvriendelijke kartonnen dozen. Kies voor bijvoorbeeld een verzenddoos die op maat gemaakt is. Hiermee stuur je niet alleen makkelijk dingen op, maar berg je ook je spullen op in dozen die minder karton verspillen omdat ze op maat gemaakt zijn.

Afgezonderde keukens

Het tijdperk van de open keukens is weer voorbij. Mensen willen steeds meer weer een aparte keuken en woonkamer. Hierdoor krijgen ze toch meer een gevoel van ruimtelijkheid en kunnen ze lekker zitten in de aparte woonkamer, zonder alle geuren van de keuken die de rest van de avond blijven hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *