Interieurtrend 2020: Glas in je huis

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling in je huis maar weet je niet zo goed wat je wil? Kijk dan eens naar deze nieuwe interieurtrend: glas in je huis. Met glas in je huis denken mensen vaak niet verder dan ramen en deuren. Met glas kan je echter nog veel meer dingen doen. Lees onderstaand artikel over wat je allemaal kan doen met glas in je huis.

Breng kleur in je huis met glas-in-lood

Glas in ramen en deuren is vaak transparant. Er zijn echter veel meer mogelijkheden om wat meer kleur in je huis te brengen met glas. Kies bijvoorbeeld voor glas-in-lood ramen. Deze kun je zelf ontwerpen of laten ontwerpen door een glasmaker. Hiermee komt er gekleurd licht in je huis, wat je huis een vrolijke uitstraling geeft.

Glazen scheidingswanden

Een scheidingswand van glas geef je huis een groter ruimtelijk effect. Deze plaats je niet alleen midden in je kamer, maar denk ook aan een glazen plaats naast de trap, om de trap te verbergen en de veiligheid te vergroten. Kies voor mat glas waar je niet door heen kunt kijken, of voor glas met een leuk kleurtje of een leuke print. Hierdoor breng je gelijk een stukje vrolijkheid en kleur mee in je huis.

Glas in je badkamer

Je ziet steeds meer dat mensen glas verwerken in hun badkamer. Zo heb je verschillende dingen in je badkamer die je van glas kan laten maken: douche cabines, wastafels, spiegels en zelfs muren en vloeren van glas worden steeds populairder. Met glas is het ook mogelijk om een mooie afbeelding op je douche wand te plaatsen. Hierdoor sta je onder de douche met een prachtig uitzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *