Inspiratie voor jouw interieur

Je gaat verhuizen en je hebt inspiratie nodig voor jouw huis, appartement of kamer. Soms heb je het plaatje in je hoofd, maar krijg je het toch niet helemaal voor elkaar om het af te maken. Wie heeft daar niet last van? Je weet wat je wilt, maar soms krijg je het gewoon niet voor elkaar en ben je op zoek naar inspiratie. Geen probleem, wij weten wel wat tips voor jou!

  • Lekker kleurrijk

Sommigen vinden kleur helemaal geweldig en anderen juist niet, want die willen het liever strak in misschien één à twee kleuren. Dat is natuurlijk iedereens eigen mening en smaak, maar ik kan je wel vertellen. Kleur is leuk, kleur is gezellig, kleur is knus en kleur maakt het verschil. Je kan van strak houden, helemaal geweldig, maar welke kleuren kies je dan? Ga je voor zwart en wit, beige en mintgroen of misschien oud roze en ivoor wit. Je hoeft niet perse dan in die twee kleuren te blijven, want je kan het ook matchen met andere kleuren. Kijk eens naar de kleuren die jij leuk vindt en zoek op waar dat goed mee kan matchen.

  • Soorten materialen voor meubels

Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen vindt, net zoals de kleuren, alle materialen mooi. Maar goed ook, want anders krijgen we toch heel veel dezelfde woonkamers of keukens. Zit jij meer te denken aan houten stoelen, stoelen met een metaal frame, een tafel van hout of misschien een plastic tafel? Plastic betekent niet goedkoop of lelijk, eigenlijk juist niet. Intussen zijn het zeker eyecatchers geworden waar menig mens jaloers op kan zijn. Daarnaast mensen zullen niet eens raden dat het van plastic is gemaakt. Maar het is maar net of je het design, vorm en materiaal je natuurlijk aanspreekt.

  • Accessoires voor extra swag

Je hebt grotendeels de ‘grote meubels’ gekocht, maar dan wil je het nog wel mooi kunnen aankleden en dat is ook heel begrijpelijk natuurlijk. Denk dan bijvoorbeeld aan sierkussens, verschillende soorten lampen, leuke kleedjes, soorten kaarsen en nog veel meer. Je hebt zoveel verschillende accessoires dat misschien de keuze wel heel moeilijk wordt, maar het is ook maar net waar je naar op zoek bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *