Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? In dit artikel leest u over mooie voorbeelden en laat u inspireren om uw eigen een moderne villa te bouwen, waar u heerlijk bij kunt wegdromen.

De moderne luxe villa

Droomt u van een moderne luxe villa? Dan is de moderne GH2 met schildkap de perfecte keuze voor u! Deze woning vormt het bewijs dat traditie en een eigentijds design prima hand in hand gaan. De moderne, stilistische elementen in combinatie met prachtige schildkap en verfijnde afwerking zorgen voor een moderne én luxe villa met een verbluffende uitstraling. Wat dacht u van een prachtige variant met donkere gevelsteen in combinatie met wit keimwerk?  

De moderne villa met klassieke twist

Wilt u een moderne villa die van alle gemakken is voorzien, maar wel met een klassieke twist? Ook dan biedt Groothuisbouw diverse mogelijkheden! Wat dacht u van ons schitterende woningtype GH2 met klassiek schilddak en uitgebouwde entreepartij? Uitvoerbaar met diverse opties zoals een serre, dakkapel, veranda en/of luiken. Hierdoor kunt u zelf beïnvloeden of uw woning een moderner of juist iets klassieker karakter krijgt. Wat dat betreft is deze uitvoering hét voorbeeld van een moderne villa met klassieke twist!

Cataloguswoning

Mocht u toch liever in een boekje bladeren en niet zelf de ontwerp touwtjes in handen nemen, kijk dan eens naar de mogelijkheden van een cataloguswoning. Veel mensen kiezen voor een cataloguswoning vanwege de aantrekkelijke prijzen. Logisch, want de prijzen van een cataloguswoning liggen over het algemeen lager dan de prijs van een huis dat ontworpen is door een architect zoals bijvoorbeeld bij engelarchitecten.nl.

Zowel cataloguswoning prijzen als de kosten van een vrij ontwerp zijn afhankelijk van uw wensen. Ontwerpen worden altijd op maat gemaakt, gebaseerd op uw wensen en eisen. Gaat u voor een klassieke, duurzame, jaren ’30, landelijke, tijdloze, moderne of 2-onder-1 kap cataloguswoning? Alles is op maat en kan worden aangepast naar uw budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *