Inspiratie bij Inhuisplaza: de zonweringsspecialist

De zomer komt eraan, dus het is tijd om je te oriënteren op zonwering. Ben je op zoek naar rolluiken, markiezen of uitvalschermen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan zonneschermen, dus voor ieder wat wilt. Inhuisplaza wordt niet voor niks de zonweringsspecialist genoemd!

 

Zonwering voor jouw huis

Ben je op zoek naar zonwering voor in en om het huis? Wij helpen je graag verder! Wij denken in oplossingen en kijken met je mee welke zonwering past bij jouw wensen en stijl. Je kunt kiezen uit shutters, jaloezieën, zonneschermen en bijvoorbeeld markiezen. Bij Inhuisplaza hebben we veel mogelijkheden voor zonneschermen om jouw huis te beschermen tegen de warmte en licht, of schaduw te creëren op het terras. Je kunt tot in detail kiezen hoe jouw zonwering eruit moet gaan zien. Zo past het perfect bij jouw woonstijl!

 

Zonweringsspecialist zowel online als in de showroom

Tegenwoordig kun je bijna alles online bestellen. Zo ook je nieuwe zonneschermen bij Inhuisplaza! Op onze website vind je veel informatie en de nodige inspiratie om een keuze te kunnen maken voor jouw nieuwe zonwering. Je kunt gebruik maken van de configurator op onze website om jouw zonnescherm(en) eenvoudig samen te stellen. We kunnen ons voorstellen dat je door de vele mogelijkheden lastig een keuze kunt maken. Wij helpen je daar graag bij. Je kunt makkelijk contact opnemen via chat, e-mail of telefoon. Ook nodigen we je uit om eens langs te komen in één van onze showrooms voor persoonlijk advies. Hier kunnen we veel van onze beschikbare zonweringsproducten demonstreren. Wil je graag advies op maat bij jou thuis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, we komen graag eens langs.

 

Gratis inmeten van je nieuwe zonwering

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van de nieuwe zonwering? Of wil je eerst weten hoe breed de zonwering dient te zijn? Wij helpen je graag bij het inmeten van je raamdecoratie. Via het contactformulier op onze website stellen we graag een offerte op. Hier dien je globaal de maten van de te bestellen zonwering in te voeren. Na akkoord op de offerte komt een van onze vakkundige adviseurs bij jou thuis langs om de maten op te meten en definitief in te voeren.

 

Service van de Inhuisplaza zonweringsspecialist

Via onze webshop kun je jouw zonweringsproducten gemakkelijk bestellen. Ook kun je een bestelling doen bij ons vakkundig personeel in één van onze showrooms. Wij maken dan een afspraak met je wanneer we de bestelling bij jou thuis af komen leveren. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de zonwering zelf te monteren, maar dit kunnen wij ook voor jou doen. Dit is de service van Inhuisplaza zonweringsspecialist.

 

Meer informatie?

Wil je eerst vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van zonneschermen bij jou thuis? Dat kan! We kunnen je informatie toesturen over markiezen, uitvalschermen, zonneschermen, rolluiken en nog veel meer! Schroom niet om het contactformulier in te vullen, dan sturen we je snel onze vrijblijvende informatie toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *