Houtenladders voor op verschillende plekken in huis

Houten ladders zijn er in verschillende soorten materialen en maten. Ze kunnen goed gebruikt worden als leuke decoratie voor in de woonkamer, badkamer, keuken en zelfs in de slaapkamer. Ze kunnen dus op verschillende plekken neergezet worden. Vind je het leuk om een houten ladder als decoratie in huis te zetten, maar weet je niet goed op welke plek? Of vind je het lastig om de ladder leuk te decoreren? Lees verder en ontdek de mogelijkheden!

Woonkamer 

In de woonkamer kan je de ladder neerzetten als echte eyecatcher. Je kunt hem decoreren met allerlei spullen. Zo kan je kiezen voor tijdschriften, sla jouw favoriete tijdschriften open en hang ze over de treden heen. Ook is een lichtsnoer leuk om er overheen te hangen, dat zorgt gelijk voor een gezellige sfeer. Heb je vaak een plaid op de bank liggen? Deze kan je ook over de treden hangen, zo lijkt de kamer gelijk opgeruimd. Hou je van planten in je huis, maar heb je geen ruimte voor grote kamerplanten? Dan kan je kleine hangplantjes aan de houten ladder hangen als decoratie. Kies dan voor een plantje waarvan de bladeren over het potje heen vallen, dit zorgt voor een leuk speels effect. 

Badkamer 

Door de twee componenten lak die op de lader zit is de decoratie ladder goed beschermd tegen vocht. De ladder kan hierdoor overal in huis geplaatst worden. Zelfs in de badkamer en het zal niet gaan schimmelen! Als je de ladder in de badkamer wil zetten kan je het goed gebruiken als rekje voor je handdoeken. De handdoeken kunnen op deze manier goed drogen en het staat ook nog eens leuk! Ook kan je hem decoreren met een hangplantje er aan, als je wil gaan voor een wellness gevoel. 

Houtenladders.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een houten ladder in jouw huis als decoratie? Neem dan een kijkje op de website van houtenladders.nl en ontdek het ruime assortiment. Ze maken de houten ladders van duurzaam Oregon Pine van hoge kwaliteit. Een hoogwaardige houtsoort die ze zelf uit Amerika importeren. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *