Hoe xerox innoveert

Xerox-kopieerapparaten doen tegenwoordig meer dan alleen kopieën maken. Kantoorkopieerapparaten zijn nu multifunctionele apparaten die kunnen afdrukken, kopiëren, scannen en faxen, en zijn ideaal voor het digitaliseren van documenten en workflows. Zelfstandige apparaten zoals kopieerapparaten of faxapparaten behoren tot het verleden. Dit komt doordat kantoormedewerkers nu meer eisen van hun gereedschap en werk. Compacte en slimme multifunctionele printers voeren alle zelfstandige kopieerapparaten, faxen, printers en scanners altijd afzonderlijk uit. Slimme multifunctionele printers doen dit nog sneller en beter dan zelfstandige kopieerapparaten. Xerox is er altijd op uit om meer te innoveren en om printen slimmer, sneller en makkelijker te maken. In deze blog zal een licht geschenen worden op de verschillende manieren dat Xerox innoveert.  

Innovaties van Xerox

Xerox heeft klanten altijd geholpen om betere manieren te vinden om te werken door de beste technologieën van elk tijdperk uit te vinden. Xerox heeft geheel nieuwe industrieën gecreëerd, waaronder xerografisch kopiëren, laserprinten, digitaal publiceren en managed print services. Tegenwoordig bevinden klanten zich op het kruispunt van fysieke en digitale werelden. Zulke bedrijven spreken over een digitale kloof, maar Xerox ziet het als een brug. Ze zetten expertise in op gebieden als digitale beeldverwerking en voorspellende analyses om bedrijven naar de toekomst te helpen. Ze zijn niet alleen een printverkoper, maar een partner in het stroomlijnen en automatiseren van workflows. 

Diversiteit in digitale productiemiddelen

Xerox staat bekend als het print- en kopieerbedrijf dat erg goed is in het nauwkeurig en snel aanbrengen van diversiteit, zoals verschillende soorten papier. Xerox kan digitale printmogelijkheden toepassen op nieuwe markten zoals digitale verpakkingen, gedrukte elektronica en andere vormen van digitale productie. De mogelijkheden zijn oneindig. 

Artificial intelligence 

Xerox gebruikt voorspellende analyses om de beschikbaarheid van apparaten, onderdelen en benodigdheden te optimaliseren. Als we deze kernfunctionaliteit naast printers opnieuw definiëren, kunnen we nieuwe markten zien in managed services voor verbonden werkplekken. Dit is een manier waarop Xerox, artificial intelligence kan toepassen op de printer industrie. We kunnen dus verwachten dat Xerox veel interessante innovaties zal doen om de Xerox printer te verbeteren.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *