Hoe kun je je tuin ‘s nachts warm houden?

Hoewel de zomermaanden bekend staan ​​om hun warme weer, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de nachten nog behoorlijk koud kunnen worden. Of je nu gasten ontvangt of gewoon van je eigen achtertuin geniet, het is fijn om wat extra warmte te hebben als de temperatuur ’s nachts daalt. Dit kan op veel manieren, maar de meest effectieve is om een tuinkachel te gebruiken. Deze kachel kan je koude nachten warmer maken. Je kunt dus lekker in de tuin blijven zitten om naar de sterren te kijken of gewoon de nacht buiten door te brengen.

Gebruik een tuinkachel

Een tuinkachel van Blinqkachels is een geweldige manier om je buitenruimte warm te houden. Deze apparaten zien eruit als grote terrasverwarmers en kunnen op meerdere plaatsen in de tuin worden gebruikt. Sommige zijn draagbaar en kunnen door het hele huis worden verplaatst, terwijl andere zijn ontworpen voor permanente plaatsing op één plek. Als je kiest voor een elektrische of propaan-aangedreven optie, zorg er dan voor dat deze veilig is voor gebruik buitenshuis voordat je deze koopt.

Elektrische haard

Als je warmte en sfeer wilt toevoegen aan je buitenruimte, overweeg dan om een ​​elektrische haard toe te voegen. Deze zijn eenvoudig te installeren en bieden onmiddellijke warmte, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor diegenen die niet willen investeren in een gas- of houtgestookte versie. Elektrische haarden worden ook geleverd met functies zoals instelbare thermostaten, zodat je kunt bepalen hoeveel warmte door het apparaat wordt afgegeven. Je kunt er zelfs een kopen met ingebouwde ventilatoren, zodat ze ook koele lucht uitblazen.

Voeg een vuurplaats of open haard toe

Als je op zoek bent naar een manier om je buitenruimte warm te houden zonder elektriciteit te gebruiken en zonder brand te riskeren, overweeg dan om een ​​vuurplaats of een openhaard toe te voegen. Vuurkorven en openhaarden zijn beide geweldige warmtebronnen. Dat komt omdat ze warmte vanaf de grond creëren in plaats van alleen de lucht om je heen te verwarmen. In tegenstelling tot draagbare kachels of elektrische kachels die oververhit kunnen raken als ze niet correct worden gebruikt, zijn vuurkorven en openhaarden veiligere opties om jezelf te verwarmen tijdens die koude nachten. De meeste modellen hebben ingebouwde veiligheidsvoorzieningen zoals vonkenvangers die voorkomen dat houtblokken vonken in je gezicht afschieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *