Het verschil tussen een huismerk cartridge en een originele cartridge

Op de één of andere manier lijkt het wel alsof veel mensen standaard de voorkeur geven aan merken in plaats van huismerken, omdat ze ervan overtuigd zijn dat het product van het merk zelf van betere kwaliteit is. In enkele gevallen kan dit waar zijn, maar wanneer het gaat om HP inkt cartridges hoeft dit lang niet altijd zo te zijn. Merk producten zijn vaak een stuk duurder dan huismerk en je zou dus een hoop geld kunnen besparen door voor huismerk varianten te gaan. We leggen je uit hoe het werkt.

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een groot verschil is er eigenlijk niet. Als je een huismerk cartridge koopt van goede kwaliteit dan. Je betaalt eigenlijk vooral een meerprijs voor het merk zelf wanneer je voor een originele variant gaat. Een huismerk cartridge heeft in veel gevallen dezelfde kwaliteit, maar is veel scherper geprijsd. Wel is het hierbij dus erg van belang dat je nagaat dat je een huismerk cartridge koopt van goede kwaliteit. Goedkoop hoeft zeker geen duurkoop te zijn, maar doe wel even je research en verzeker jezelf ervan dat je een huismerk cartridge koopt die ook daadwerkelijk bedoeld is voor jouw printer.

Ga niet voor een universele cartridge

Huismerk cartridges koop je eenvoudig online en zijn vaak snel geleverd. Het is wel echt van belang dat je een cartridge koopt die echt speciaal bedoeld is voor jouw type en merk printer. Elke printer werkt namelijk net iets anders en het kan goed zijn dat een cartridge niet gaat passen wanneer deze niet speciaal bedoeld is voor jouw printer. Kijk dus ook uit met universele cartridges, want deze passen lang niet altijd op alle printers ook al wordt dit wel vaak beweerd. En het zou natuurlijk hartstikke zonde zijn als je met de verkeerde cartridge thuiskomt, dan kun je nog beter een originele cartridge kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *