Het kopen van Amerikaanse vouwdozen

Het kopen van Amerikaanse vouwdozen

Heb je een mooie doos nodig om je spullen in op te slaan of verzend je vaak vanuit huis eigengemaakte producten of tweedehands kleding? Dan is het handig om dit te doen in Amerikaanse vouwdozen. Dit zijn goedkope dozen van goede kwaliteit. Ze zijn erg sterk en kunnen veel houden. Door het speciaal karton waar golven in zitten blijft de doos sterk en in zijn vorm. De golven kunnen namelijk maar 1 kant op plooien. Amerikaanse vouwdozen worden over heel de wereld door veel mensen gebruikt en ze zijn niet voor niks zo populair. Het kan dus zeker geen kwaad om er een paar in huis te halen voor opslag of verzending.

Keuze uit twee soorten Amerikaanse vouwdozen

Er zijn twee soorten Amerikaanse vouwdozen en dit heeft alles te maken met het golfpatroon. Wil je bijvoorbeeld wat lichtere producten zoals kleding, ander textiel of sieraden verzenden? Dan is een Amerikaanse doos met enkel golfpatroon al genoeg. Door het enkele golfpatroon kunnen deze dozen voornamelijk lichte voorwerpen aan en ook geen producten die te kwetsbaar zijn. Voor het verpakken of verzenden van zwaardere producten zoals boeken of beeldjes van steen of glas, kun je beter gaan voor een vouwdoos met dubbele golven. Deze zijn net iets sterker en kunnen ook kwetsbaardere dingen aan.

Kosten en gebruik

Voor het kopen van een Amerikaanse vouwdoos kun je het beste terecht bij postwinkels of bij online webshops zoals de DS80. Afhankelijk van grootte en of je een enkele of dubbele golf wilt kosten de dozen tussen de 40 cent en 6 euro. Dit is dus erg goedkoop. Hierdoor is het fijn om er een paar in huis te halen. Je vouwt ze makkelijk in elkaar en doet de onderkant en bovenkant ook vast door een plakrand. Dan heb je een stevige doos voor een mooie lage prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *