Het gemak van rolluiken

De veiligheid van woningen laat in Nederland nog weleens wat te wensen over. Veel mensen hebben niet in de gaten dat bijvoorbeeld het slaapkamerraam een heel eenvoudig manier biedt aan inbrekers om de woning binnen te sluipen. In de woning staat vaak veel van waarde en het is daarom niet verkeerd om een keer te kijken wat je kunt doen om te zorgen dat je je woning beter kunt beveiligen. Het goede nieuws is dat je dit heel eenvoudig kunt doen met goede rolluiken. Nog meer goeds nieuws is dat wanneer je deze luiken laat aanbrengen, je niet alleen in een veel beter beveiligde woning kunt leven, maar dat je ook nog tal van andere gemakken van deze luiken zult ervaren. Het is daarom de hoogste tijd om een keer stil te staan bij het gemak van rolluiken. 

Rolluiken van Somfy bieden enkel voordelen 

Wanneer je rolluiken laat installeren, kun je er zeker van zijn dat het voor inbrekers heel wat lastiger wordt om in je woning binnen te dringen. De luiken zijn namelijk voorzien van een forceerbeveiliging, wat betekent dat hoe meer kracht je op de luiken uitoefent, hoe moeilijker deze open gaan. De rolluiken van Somfy bieden echter meer dan enkel beveiliging. Kijk daarom eens op https://www.somfy.be/nl-be/. De luiken zorgen er namelijk ook voor dat jij veel beter tot rust kunt komen. Als je de luiken dicht doet, wordt het super donker in de kamer, en het is wetenschappelijk bewezen dat je in een donkere kamer beter tot rust komt dan in een lichte kamer. Je kunt namelijk ook langer doorslapen omdat je niet gewekt zult worden door het zonlicht. Zo kun je zelfs overdag in diepe rust komen.

Even helemaal weg van de buitenwereld

In Nederland is maar beperkt ruimte en dat betekent dat de huizen vaak dicht op elkaar staan. Dat zorgt vaak voor inkijk. Wanneer je luiken op je woning aanbrengt, kun je eenvoudig zorgen dat mensen ’s avonds niet in je woning kunnen kijken wanneer zij langs je raam lopen. Een bijkomend voordeel is dat je ook geen last meer hebt van straatgeluiden want je brengt een extra isolerende laag voor je ramen aan. Dat zorgt ervoor dat je kamer een fijne, donkere, geluidsarme plek wordt waar je heel goed kunt slapen. Bang dat het te warm wordt? Ook dat is niet nodig, want de rolluiken van Somfy zullen ook de warmte veel beter buiten de deur houden. 

Wil je advies op maat? 

Mocht je graag willen weten welk soort luiken voor jou het meest geschikt zijn, dan kun je even contact opnemen met een medewerker van Somfy. Je kunt allereerst even op hun site kijken om te zien wat zij allemaal te bieden hebben, en vervolgens kun je advies gaan inwinnen bij een medewerker. Je zult zien dat de specialisten van dit bedrijf je heel goed van dienst kunnen zijn. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan om te zien wat het je zou kosten om jouw woning te voorzien van rolluiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *