Heb jij al Kunst als decoratie in je woning?

Kunst heeft een stoffig imago. Kunst is ouderwets, antiek, oubollig en vooral duur.

We noemen kunst artikelen dan ook meestal “kunstvoorwerpen”. Met het woord voorwerp geef je een negatieve klank mee aan de meest prachtige uitingen van creativiteit.

Kunstvoorwerpen waren in vroegere tijden de decoratie artikelen van de woningen van onze voorouders. Voor ons geven deze artikelen de ontwikkeling van onze maatschappij in de tijd aan. Maar daar hoeft het niet bij te blijven.

De moderne kunst komt steeds meer voor ons beschikbaar als interieur accessoire ter decoratie van onze woning.

Hoe vind je leuke moderne kunst?

Je kunt op zoek gaan naar een mooi schilderij of zeefdruk voor aan de muur, die zijn onder andere te huur of te koop bij een Kunstuitleen.
Ook een prachtig sculptuur om op een bijzondere plaats neer te zetten, of een leuk beeldje voor op de vensterbank, zijn in de winkelstraat of bij gespecialiseerde online shops verkrijgbaar.
In grotere plaatsen en steden vind je leuke galeries waar je eens rustig kunt rondkijken.

Leuke kunst online

Heb je geen zin om uitgebreid te gaan winkelen of heb je er gewoon geen tijd genoeg voor? Dan kun je bij webshops als Kadogalerie rondneuzen naar leuke artikelen. Kadogalerie heeft een uitgebreide collectie Cow Parade koeienbeeldjes. Betaalbare kunst met een bijzonder verhaal.

Cow Parade kunsttentoonstellingen

Je hebt misschien wel eens gehoord van de Cow Parade kunsttentoonstellingen die in meer dan 80 verschillende steden over de hele wereld zijn georganiseerd. In Nederland is in Arnhem een grote tentoonstelling georganiseerd.
Op deze kunsttentoonstellingen werden levensgrote koeienbeelden beschilderd door plaatselijke kunstenaars. Deze beelden zijn voor goede doelen verkocht na afloop van de tentoonstellingen. Om de koeienbeelden ook zelf te kunnen aanschaffen zijn schaalmodellen gemaakt van alle verschillende koeien. Deze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Een aanrader om eens te kijken in de Cow Parade collectie van Kadogalerie. Op de website vind je ook alle informatie over de koeienbeeldjes en de tentoonstellingen. De met de hand beschilderde beeldjes zijn erg leuk om neer te zetten of als cadeau aan een dierbare te geven. Ze worden stevig verpakt in een mooie geschenkdoos naar je verzonden en zijn voorzien van een echt Cow Parade certificaat met informatie over de kunstenaar.
Je kunt ze ook verzamelen en als kleine kudde neerzetten in je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *