Hamamdoek: de ideale handdoek voor op reis

Vind je het ook vervelend dat een strandlaken zoveel ruimte inneemt in je koffer? Als je strandlakens mee moet nemen voor het hele gezin, is er nog weinig ruimte over voor andere dingen. Een hamamdoek is de perfecte oplossing voor dit probleem. Een hamamdoek weegt veel minder dan een traditioneel strandlaken én neemt veel minder ruimte in beslag.

Absorberend

Een hamamdoek is een dunne katoenen doek die aan de uiteinden vaak franjes heeft. Het belangrijkste kenmerk van een hamamdoek is dat deze sterk absorberend is en snel droogt. Hierdoor is hij ideaal om mee te nemen op een zonnige vakantie of naar het zwembad. Hamamdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een hamamdoek is ook ideaal voor kinderen. Doordat de hamamstof zo snel absorbeerd, hebben ze de hele dag een droge handdoek.

Perfect voor reizen

Naast relaxen in de zon is een hamamdoek ook perfect om mee te nemen als je op een sportieve vakantie gaat. Een hamamdoek is makkelijker op te bergen in een rugzak of grote tas, zodat er nog genoeg ruimte is voor andere spullen. Als alternatief kan je ook een hamamdoek als omslagdoek gebruiken als je bijvoorbeeld je schouders moet bedekken in een kerk of moskee. Hierdoor zie je er meteen netjes uit. Je kan ook een hamamdoek gebruiken bij bijvoorbeeld een picknick. Zo is de hamamdoek multifunctioneel inzetbaar en heeft hij veel voordelen voor de gebruiker. Kies een mooie felle kleur zodat je de hamamdoek niet snel kwijt kan raken.

Hamamdoek kopen

Het kan best lastig zijn om mooie hamamdoeken te vinden. In veel winkels vind je vaak standaard strandlakens en badlakens, maar geen hamamdoeken. Strandlakens & Handdoeken.nl heeft een enorm assortiment aan hamamdoeken in veel trendy kleuren. Kijk rustig rond in de webwinkel van Strandlakens & Handdoeken en bestel eenvoudig online je hamamdoek. De hamamdoek wordt direct uit voorraad geleverd en is binnen 1 werkdag bij je thuis!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *