Elektrische deurbel met deurslot

De elektrische deurbel is ontwikkeld voor huiseigenaren om te zien wie er voor de deur staat. Via de telefoon of laptop krijg je een melding met daarbij het beeld van de persoon die voor je deur staat. Door middel van een app kun je zelf aangeven wanneer je een melding binnen wilt krijgen. Wanneer de bel gaat, maar ook wanneer er iemand je voortuin betreedt. Staat er een ongewenst persoon voor de deur, dan kan je die persoon direct aanspreken.

Het volgende wat mogelijk is, is de elektrische deurbel met deurslot. Met deze nieuwste techniek kunt u van een afstand de deur open maken. Komen er vrienden op bezoek, maar ben je nog net niet terug. Dan kun je ze door middel van één simpele druk op de knop binnen laten.

Op zoek naar een video intercom?

Ben je op zoek naar elektrische deurbel met camera, microfoon en een deurslot? Dan zijn de Dahua Video Intercom producten wellicht waar je naar op zoek bent. Met de producten van Dahua weet je zeker dat je goed zit. Het is één van de 5 beste beveiligingsfabrikanten over de gehele wereld die je jouw woning kunt toevertrouwen. Met deze video intercom systemen is een heleboel mogelijk. Het maakt niet uit waar je bent, bij de lokale supermarkt of op vakantie, je kunt vanuit overal de deur openen.

Jij hebt zelf alles in de hand

Met de video intercoms met deurslot houd je zelf alles in de hand. Je kunt zelf aangeven wanneer je een melding wilt ontvangen en wanneer je wel of niet reageert op een persoon die aan de deur staat. Een elektrische deurbel wordt door iedereen aangeraden die hier al mee werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *