Een remedie voor snurkende mensen

Een remedie voor snurkende mensen

Snurken is iets waar veel mensen last van hebben. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor partners is dit vaak een groot probleem. Snurken komt doordat de luchtweg wordt geblokkeerd door de tong of keel. Hierdoor gaat men het geluid maken wat bekend staat als snurken.

 

Gelukkig is hierop een oplossing gevonden, namelijk een anti snurk beugel. Je kunt gemakkelijk een anti snurk beugel bestellen om een eind te maken aan de slapeloze nachten.

 

Wat doet een anti snurk beugel?

Een anti snurk beugel is een bitje dat zowel in de boven- als onderkaak over de tanden en kiezen wordt geschoven. Het zorgt ervoor dat de onderkaak wat naar voren getrokken wordt. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de luchtpijp wat verder open gaat staan en de lucht alle ruimte heeft om te passeren.

 

Wen je aan een anti snurk beugel?

Veel gebruikers wennen relatief snel aan het dragen van een anti snurk beugel. Het is even wennen aan het gevoel, maar meestal gaat dit gevoel weg binnen een week. De kaakspieren kunnen, wanneer je net begint met het dragen van de beugel, gevoelig zijn. Dit kan vaak verholpen worden door wat kaakoefeningen te doen na het uitdoen van de beugel.

 

Na een tijdje dragen van de beugel, raakt de mond eraan gewend en zul je volledige nachten door kunnen slapen met de beugel in.

 

Waar schaf je een anti snurk beugel aan?

Vaak kun je een anti snurk beugel aanvragen bij de orthodontist of je eigen tandheelkundige praktijk. Deze meten meteen op hoe groot het bitje moet zijn zodat deze perfect in de mond past. Dit is geen goedkope aanschaf, maar garandeert wel dat je een stuk minder last hebt van de anti snurk beugel omdat deze in één keer past.

 

Anti snurk beugels kunnen ook online worden besteld. Dit is een stuk goedkoper dan het laten aanmeten bij een tandheelkundige praktijk. Je loopt hierbij wel het risico dat de beugel iets minder goed past en het langer duurt voordat je eraan gewend bent.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *