Een mooie, stille en veilige trap? Kies voor traprenovatie door een specialist

De trap is typisch zo’n object in huis waar je meerdere keren per dag overheen loopt, waar stof zich het beste vermaakt en waar je niet onderuit komt. Tenminste, zo lijkt het voor sommige huizeneigenaren. Voor hen is de trap dat stukje in hun woning waar ze harder gaan lopen om er maar weer snel vanaf te zijn. Bij sommige mensen zit de trap zelfs vol deuken, gaten, lijm- en verfresten. Is jouw trap ook niet bepaald het pronkstuk van het huis? Daar weten de specialisten van Stairz Traprenovatie raad mee. Het gedreven team bestaat uit echte professionals die er dagelijks op uittrekken om mensen te verblijden, door van hun trap een echte eyecatcher te maken. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? In dit artikel maak je kennis met de mogelijkheden van Stairz, tegen zeer aantrekkelijke traprenovatie kosten.

Stil, slijtvast en onderhoudsvrij

Als je ervoor kiest om je trap te laten renoveren, brengt dat diverse voordelen met zich mee. Zo til je er onder andere het veiligheidsaspect mee naar een hoger niveau. Omdat traptreden in de loop der jaren verslijten, worden ze glad en gevaarlijk. Je kunt er weer met een gerust hart op- en aflopen als je de traptreden van een antislip-toplaag laat voorzien. Heb jij thuis een trap die nogal gehorig is? Ook daar is gemakkelijk iets aan te doen. Er ontstaat namelijk een geluiddempende werking door een speciale lijm toe te passen. Na de renovatie van je trap is die bovendien weer voor jaren krasvast, slijtvast en onderhoudsvrij. Daarbij komt dat de mogelijkheden qua materialen eindeloos zijn. Die variëren van PVC en laminaat tot tapijt en hout, en passen bij elke denkbare interieurstijl.

Vakwerk van de bovenste plank

Of het nu gaat om een open trap of een dichte trap, traprenovatie is vakwerk van de bovenste plank. Als je een open trap hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een enkelzijdige renovatie. Hierbij wordt iedere traptrede voorzien van een nieuwe overzettrede. De treden worden rondom bekleed bij een volledige renovatie van een open trap. Veel woningen hebben echter een dichte trap, die aan de achterkant veelal is voorzien van een trapkast, berging of toilet. Bij een dichte trap zijn de treden door stootborden verbonden. Dat betreft de staande delen achter de trede die op de bovenliggende treden aansluiten. Kies je ervoor om een dichte trap te laten renoveren, dan wordt die voorzien van nieuwe sluitlijsten, stootborden en overzettreden. Wil je het geheel een stijlvolle en veilige finishing touch geven? Dan kun je onder de treden ook nog LED-strips laten monteren. 

(Virtueel) bezoek aan de showroom 

Ben je overtuigd en wil je de trap in jouw huis een fraaie nieuwe look geven? De specialisten van Stairz zijn je graag van dienst in heel Nederland en België. Wil je de mogelijkheden van dichtbij bewonderen? In het Noord-Hollandse plaatsje Lisse in de buurt van Haarlem, vind je de showroom. Liever online de mogelijkheden bespreken? Ook een virtueel bezoek door middel van een videocall is mogelijk. Inspireer je alvast via Stairz.nl en maak een afspraak door te bellen met: 0252 – 508 000. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *