Een moderne badkamer

Vandaag de dag wil bijna iedereen een moderne badkamer. Zo eentje met grote tegels en strakke lijnen. Daar draagt je badkamerspiegel natuurlijk absoluut aan bij. De meest moderne badkamers hebben een spiegel met verlichting. Dat heeft niet alleen voordelen voor de moderne uitstraling van je badkamer, maar ook praktische voordelen. Daar lees je verderop in dit artikel meer over. Je kunt ook spiegelkasten overwegen voor in je badkamer. Die hebben natuurlijk ook praktische en esthetische voordelen. Ook daar vertellen we je graag meer over, lees dus snel verder om alle voordelen van spiegels met verlichting en spiegelkasten te ontdekken.

Voordelen van een spiegel met verlichting

Een spiegel met verlichting is ideaal om meerdere redenen. Om te beginnen heb je natuurlijk extra verlichting in je badkamer. Vaak zitten badkamers in het midden van de woning, in ieder geval niet aan de zijkanten met ramen. Daardoor zijn het donkere ruimtes. Veel mensen doen hun haar en make-up of scheren in de badkamer. Dan is een spiegel met verlichting ook ideaal, want je kunt heel goed zien wat je aan het doen bent. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor wanneer je je wenkbrauwen aan het epileren bent. Je ziet je gezicht goed in een spiegel met verlichting. Het is aan jou of die om de hele spiegel zit of alleen aan delen.

Voordelen van spiegelkasten

Spiegelkasten zijn ook ideaal voor je moderne badkamer. Je hoeft namelijk je spullen niet in het zicht te leggen. Een spiegelkast neemt een stuk minder ruimte in. Je kunt dus je spullen opbergen zonder dat je een extra kast hoeft aan te schaffen. Zo blijft je badkamer lekker opgeruimd en minimalistisch. Je gebruikt namelijk de ruimte aan de muur anders sowieso niet. De spiegelkasten hangen doorgaans boven de wastafel. De spiegel zit dan dichter bij je gezicht, wat ook weer handig kan zijn, en neemt daardoor geen praktische ruimte in beslag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *