Een jaarplaats op vakantiepark De Zeeuwse Parel

Een stacaravan of chalet is als een tweede huis. En dan wilt u natuurlijk genieten in een omgeving waar u zich thuis voelt. De jaarplaatsen die wij op de Zeeuwse parel hebben geven u dat gevoel.

Wij van camping de Zeeuwse Parel hebben voor u de jaarplaats in Zeeland die u zoekt. Onze camping ligt rechtstreeks aan Natuurgebied de Pluimpot en een zandstrand van de Oosterschelde waardoor het is omringd door prachtige natuur en zee waar u heerlijk kunt wandelen. Daarnaast bieden wij volop rust, ruimte en privacy voor iedereen. Onze ruime jaarplaatsen zijn geschikt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een stacaravan of een chalet.

Bovendien is er genoeg te beleven op onze camping in Tholen met jaarplaatsen. Er zijn verschillende activiteiten op en rond om de camping voor het hele gezin. Daarnaast is er in de zomervakantie en tijdens de zomervakantie ook een actief animatieprogramma voor de kinderen. Bovendien ligt tussen ons chaletpark en de camping een snackbar met brasserie, hier kunt u heerlijk vertoeven op het zonnige terras terwijl de kinderen spelen op het trampolinepark.

Waarom kiest u voor een camping met jaarplaatsen?

Ten eerste bieden wij ruime plaatsen van 150 tot wel 300 m2 met veel privacy. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot 16 ampère stroom. Tussen de plaatsen zijn er twee speeltuinen en een trampolinepark voor de kinderen. U heeft de keuze om een plaats te kiezen voorop gelegen op de camping waar ons zwembad geplaatst gaat worden of achterin gelegen op de camping waar u meer van de rust kunt genieten. Het is niet mogelijk om uw caravan op aardgas aan te sluiten wij maken gebruik van gasflessen die u ook bij ons kunt kopen. Elke plaats is voorzien van gratis wifi en elke chalet of stacaravan kan ook aangesloten worden op tv. U bent welkom van 15 maart tot en met de eerste week van november. Wil u in de winter ook verblijven? Dit is alleen toegestaan als u stacaravan winterhard is en tegen een vergoeding voor overwinteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *