Een bureau in de slaapkamer

Veel mensen hebben een bureau in de slaapkamer waar zij aan werken. Kinderen maken ook huiswerk terwijl ze op hun bed zitten. En veel mensen hebben bureaus en computers in hun slaapkamers, maar om een goede Feng Shui aan te houden, kun jij hier niet mee doorgaan. In dit artikel zal je weten waarom niet.

Yin & Yang

Allereerst moet de slaapkamer erg YIN zijn. Yin is een rustgevende plek waar jij je batterij kunt opladen door te slapen en je geest kunt verjongen door romantiek. Alles wat YANG hoort, hoort niet thuis in de slaapkamer. Yang wordt gezien in televisies, computers, fitnessapparatuur, boeken, spiegels en alles wat actief is. Door een bureau met computer in uw slaapkamer te plaatsen, herinnert het u aan al het werk dat u moet doen. Het kan zelfs tijdens het slapen stress opleveren. De elektronica op de computer zendt zelf ongezonde EMF-frequenties uit, zelfs als deze is uitgeschakeld.

Hoe zinvol is het vanuit de slaapkamer?

Hoe krachtig is het om die cruciale zakelijke telefoontjes en deals vanuit uw bed te voeren? Een succesvol zakenman heeft een bureau nodig met een ondersteunde stoel en misschien een sofa waar je af en toe op kunt relaxen. Daarnaast is het veel effectiever als je omringd bent door een belangrijk kantoor. Zou Donald Trump een vergadering houden over een eigendom van een miljard dollar in zijn slaapkamer? Zou Oprah Winfrey in haar pantoffels met het hoofd van een studio praten? Nou, misschien zouden ze dat doen – maar toch ook weer niet. Die kracht die je dan wil uitzenden komt dan niet naar voren.

Jouw kantoorplek

Ten slotte is uw thuiskantoor nog steeds een kantoor en houdt het zich aan de rgels van een krachtcentrale. Je wilt zitten met je Sheng Qi of de meest krachtige positie (bepaald door je persoonlijke gua en een Feng Shui-expert kan je helpen die te vinden – je weet waar je me kunt vinden. Het bureau moet de kamer leiden. Toon uw prijzen en prestaties. Krachtsymbolen zijn onder meer kristallen zoals citirien de koopvaardijsteen en Ganesh om obstakels te verwijderen, of Boeddha om geld aan te trekken, misschien een RuYi aan je bureau voor macht, en mogelijk Pi Yao of babydraak om je geld vast te houden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *