Drie voordelen van pvc ramen en deuren

Ramen en deuren zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Het geeft uw huis een karakter en bepaalde look. Daarnaast zijn ramen ook erg functioneel. Gelukkig hebben bijna alle huizen tegenwoordig dubbelglas om energie te besparen en de warmte binnen te houden. Naast dubbelglas kunnen kozijnen ook bijdragen aan de isolatie van uw huis. Hout, aluminium en pvc zijn de meest gebruikte materialen voor kozijnen. De populariteit van ramen en deuren in pvc stijgt. En dat is niet voor niets. Lees hieronder de vele voordelen van ramen en deuren in pvc.

Hoge isolatiewaarde

Een van de grootste voordelen van ramen en deuren van pvc is de hoge isolatiewaarde. Dit maakt investeren in pvc ramen en deuren extra aantrekkelijk. Pvc heeft de hoogste isolatiewaarde vergeleken met hout en aluminium. Dit zorgt ervoor dat warmte in de winter goed binnenblijft, wat u zal merken op uw energierekening. De isolerende werken van pvc ramen en deuren zorgt er ook voor dat ze erg milieuvriendelijk zijn.

Onderhoudsvriendelijk

Naast de hoge isolatiewaarde hebben pvc ramen en deuren ook nauwelijks onderhoud nodig. Waar houten ramen en deuren elke 5 jaar geschilderd moeten worden, moeten pvc ramen en deuren af en toe een keer schoongemaakt worden. Hiervoor heeft u ook geen speciale schoonmaakmiddelen nodig. Het is alleen belangrijk dat u geen schuurmiddel gebruikt hiervoor.

Eigen karakter

Tegenwoordig is pvc beschikbaar in verschillende kleuren. Pvc ramen en deuren kunnen er uitzien zoals u wilt. U kunt kiezen voor een neutrale kleur maar u kunt ze er ook laten zien alsof het van hout is.

Deceuninck is de specialist in pvc ramen en deuren. Kijk op de website Deceuninck.be voor meer informatie en kijken met de energiecalculator hoeveel energie u per jaar kan besparen. Vraag eventueel een gratis offerte aan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *