Dit zijn de beste accessoires voor een industriële interieur

Ben je van plan om jouw gehele woning of bepaalde ruimtes binnen je huis in een industrieel jasje te steken? Dan ben je op het juiste adres! Wij geven jou een lijstje met verschillende accessoires die de puntjes op de i van jouw industriële interieur kunnen zetten. Een industrieel interieur is stoer, robuust en modern: het is dus perfect voor de liefhebbers onder ons die stiekem altijd gedroomd hebben om te wonen in een oude fabriek. Bovendien is het ook een aanrader voor degene onder ons die erg leunen naar de rauwe kanten van een woning en deze graag willen behouden.

Een industrieel interieur hoeft niet uitgebreid te zijn: je kunt het zo minimalistisch houden als jij het zelf wilt. De volgende accessoires zullen echter een goede toevoeging zijn aan jouw woning, want zij kunnen de afwerking van de ruimtes nog beter versterken. Dit is onze lijst van de beste accessoires voor een industrieel interieur.

Leren handgrepen, grote industriële lampen en nog veel meer

Handgrepen worden vaak over het hoofd gezien als we het hebben over het decoreren van een ruimte. Dit zou echter niet zo moeten zijn! Handgrepen kunnen namelijk de puntjes op de i zetten van een ruimte in een industriële stijl. Leren handgreep is bijvoorbeeld een mooie optie voor een industrieel interieur: het benadrukt de robuustheid van een industriële stijl en het voelt ook nog eens lekker in de hand.

Handgrepen zijn te bevinden op zowel elke meubel, of het nou een een schuifdeur, kast of lade is. Handgreep 96 mm is het fijnst voor kleinere meubels, dus kies voor deze voor een subtiele afwerking van je industriële interieur.

Andere accessoires die perfect zijn voor een industriële interieur zijn grote, ouderwetse lampen waar de gloeilamp zichtbaar is, metalen opbergplanken aan de muur of vele vintage meubels, zoals een leren bank of een pronkstuk. De opties zijn eindeloos, dus snuf goed rond in een tweedehands winkel voor leuke accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *