De slimste smart-tv’s van het moment

Sinds de eerste smart tv op de markt is gebracht, zijn er vele televisies gevolgd. Inmiddels is er al een ruime keuze uit smart-tv’s, waarbij de ene nog slimmer is dan de andere. In deze blog lees je meer over vijf van de slimste smart tv’s. Met deze televisies ben jij verzekerd van slimme mogelijkheden en fijne ingebouwde functies.

LG OLED77C9

De LG OLED77C9 is een grote smart tv. Het heeft namelijk een beeldscherm van 77 inch, voorzien van 3840 x 2160 pixels. Dat zorgt ervoor dat je prettig tv kunt kijken en het een rustiger en strakker beeld toont. Deze televisie is extra slim dankzij de vele mogelijkheden die het biedt voor passieve HDR, backlight en internet. De LG Smart TV heeft het grootste aanbod aan Nederlandse applicaties. Het is een Netflix Recommended tv met een OLED beeldscherm. Dat type beeldscherm is voorzien van miljoenen kleine LED-lampjes die individueel aan en uit kunnen, waardoor de kleuren heel precies weergegeven kunnen worden en een zwarte kleur echt diepzwart is. Als laatste is het allermooiste aan deze televisie het Ultra HD (4K) beeldkwaliteit, waardoor je ultiem kan genieten van jouw favoriete films en series.

Samsung QE55Q90R 

Deze strakke Samsung tv heeft een beeldscherm van 55 inch. Het Ultra HD QLED scherm beschikt over een refresh rate van 3000 Hz. Een QLED beeldscherm is voorzien van een Quantom-dot filter dat de kleurenoutput heel precies controleert, ook bij een hoge helderheid. Daarnaast beschikt deze televisie over het Tizen platform, de gebruiksvriendelijke online omgeving, en een groot aanbod Nederlandse apps. 

Sony KD-75XG9505

Deze televisie wordt gezien als het topmodel van de Sony Smart tv’s. De televisies van Sony zijn over het algemeen luxe en bieden veel kijkplezier. De televisie staat in het rijtje slimste Smart tv’s dankzij de vele Smart functionaliteiten. Daarnaast heeft het veel aansluitingsmogelijkheden, doordat het vier HDMI-ingangen en drie USB-aansluitingen heeft. Het toestel is voorzien van 4K Ultra HD beeldkwaliteit. Het heeft daarmee vier keer zoveel pixels als een Full-HD tv, waardoor je een haarscherp beeld krijgt.

LG OLED65E9 

Deze OLED televisie heeft een beeldformaat van 65 inch een 4K Ultra HD beeldkwaliteit. Ook ondersteunt de tv HDR beelden. Niet alleen het beeld is mooi, de afwerking van het beeldscherm laat ook niet te wensen over. Maar om te beslissen hoe slim een Smart tv is, kijk je naar de Smart functionaliteiten die het heeft. Dat zit wel goed bij deze televisie, aangezien de WebOS 3.0 Smart televisie gemakkelijk in gebruik is. TV en internet worden daarmee een ware eenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *