De leukste speelplek maak je gewoon in jouw eigen tuin

Met de zomer op komst en beperkte toegang tot pretparken, zwembaden en speeltuinen zit er niets anders op dan zelf de coolste speelplek voor jouw kinderen, vriendjes en vriendinnetjes te maken. Lekker samen buitenspelen, gewoon in je eigen achtertuin. We geven je graag wat leuke tips die jij kunt gebruiken om het leukste speelgoed aan te schaffen dat geschikt is voor buitengebruik.

Lekker zwemmen doe je in een megagroot opzetzwembad

Tijdens hete zomerdagen is het heerlijk om even een duik te nemen in een verfrissend zwembad. Maar niet iedereen heeft een zwembad in de tuin, of in de buurt. Een opzetzwembad met pomp en filtersysteem is voor jou de oplossing. Snel en eenvoudig opgezet, maar ook weer simpel af te breken tijdens de koude winterperiodes. Opzetzwembaden zijn verkrijgbaar tot wel diameters van 550 cm met een hoogte van 100 cm. Heb jij genoeg ruimte voor zo’n megagroot zwembad?

Schommelen met al jouw vriendjes doe je in een nestschommel

Schommelen geeft een heerlijk gevoel en geeft urenlang speelplezier aan alle kinderen. Schommelen met meerdere kinderen tegelijk is natuurlijk nog leuker. Dit kun je doen met een grote nestschommel. De meeste nestschommel hebben een diameter vanaf 90 cm tot 120 cm, hebben een metalen frame en een hoge kwaliteit nylon hoes in een opvallende felle kleur. Houdt wel altijd rekening met het maximaal belastbare gewicht. Monteer de touwen op een veilige manier aan een boomstronk die voldoende gewicht kan dragen.

Het grootste plezier beleef je op een tuin trampoline

Lekker springen, het gevoel van gewichtsloosheid en het maken van de coolste trucjes beleef je natuurlijk op een trampoline. Wel op een veilige manier natuurlijk. Koop daarom altijd een trampoline met net, ladder, goede springmat en dikke trampolinerand. Houdt bij het aankopen van een trampoline altijd rekening met een vrije valzone van 100 cm rondom de trampoline. Zet ook altijd de trampoline met twee personen op. De veren en springmat staan onder hoge spanning en kunnen behoorlijk wat kracht vergen om gemonteerd te worden. Dit doe je met een veren-trekker speciaal bedoelt voor het veilig spannen van trekveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *