De leukste ideeën voor je buitenruimte

De zomer is (eindelijk) in volle gang, dus waarom zou je niet genieten van de zwoele nachten samen met vrienden en familie in de achtertuin? Tijd buiten doorbrengen betekent helemaal niet dat je jouw comfort moet opgeven. Met een paar kleine aanpassingen maak je je buitenruimte comfortabel en uitnodigend. Wij hebben een paar ideeën om je zomerdagen en -avonden leuker te maken!

Maak het comfortabel

Natuurlijk wil je een reusachtige lounge set aanschaffen. En misschien ook een paar comfortabele ligstoelen en een vuurkorf voor ’s avonds. Maar houd er rekening mee dat het overdag erg warm kan worden en je niet heel de dag in de volle zon wilt vertoeven. Een parasol biedt meestal te weinig schaduw voor een vriendengroep of gezin. Kies daarom voor veranda zonwering, een functionele en stijlvolle optie!

Ga voor groots ben een buitenkeuken

De keuken is het hart van elk huis, dus het moet logisch zijn dat een buitenkeuken onmisbaar is. Het creëren van een tweede keuken zal je niet alleen behoeden voor voortdurend heen en weer reizen tussen de grill en de kookplaat binnen of de koelkast, het zal ook een geweldige ruimte creëren voor gezelligheid.

Heb je geen plek voor een buitenkeuken? Kies dat voor een prachtige eettafel en wellicht een bar met werkende biertappen. Vergeet het niet af te maken met een glazen schuifwand, zodat je zelfs met slecht weer buiten kunt eten.

Creëer sfeer met verlichting

De feestdagen zijn niet het enige moment om lampen op te hangen in je buitenruimtes. In de warmere maanden is de tijd buitenshuis niet beperkt tot de uren met daglicht, dus je zult de stemming willen bepalen met smaakvolle en dramatische buitenverlichting. Het zal je tuin omtoveren tot een uitnodigende plek om tijd door te brengen nadat de zon is ondergegaan.

Bioscoop in de achtertuin

Til een filmavond naar een heel nieuw niveau door er onder een deken onder de sterren van te genieten. Hang een projector op, neem een paar bakken popcorn mee naar buiten en genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *