De leukste accessoires voor in de tuin

Het voorjaar komt er weer aan en er is natuurlijks niets fijner dan in de tuin genieten van de zon. Als het weer zo ver is wil je niks anders doen dan genieten, dus begin vast met inspiratie op doen voor nieuwe accessoires! Ben je benieuwd wat je niet mag missen in de tuin deze zomer? Lees verder en kom erachter!

Wandrek

Heb je een mooie overkapping of tuinhuisje waar je in de zomer graag zit? Dan is het leuk om deze ruimte gezellig aan te kleden. Kijk je nu nog tegen een lege muur aan en wil je hier graag iets leuks ophangen? Dan is een wandrek een leuke optie! Een wandrek is een rek van bamboe die je ophangt aan een wand. Hier zitten schapjes in en daar kan je dingen in zetten, zoals plantjes, fotolijstjes of geurstokjes. Dit rek zorgt gelijk voor een gezellige sfeer.

Windlicht

In dezelfde stijl als het wandrek zijn er ook windlichten. Dit zijn windlichten die gemaakt zijn van bamboe. Als je deze twee accessoires combineert creëer je de populaire boho stijl. Als het donker wordt kan je een mooie kaars in het windlicht zetten en deze aansteken. Door de bamboetakken om het windlicht heen zorgt het voor een sfeervolle uitstraling in de tuin.

Potjes

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer: potjes met macrame touwen er omheen. Deze potjes kan je met behulp van deze touwtjes ophangen aan een mooie tak of aan de wand. Doe groene hangplantjes in de potjes en klaar ben je! Ben je creatief en wil je ze zelf maken? Dat kan natuurlijk ook!

Shop jouw nieuwe accessoires!

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om nieuwe accessoires uit te zoeken voor in de tuin? Neem dan een kijkje op de website van 4 Seizoenentuinmeubelen. Zij hebben een groot aanbod aan meubels en accessoires voor in de tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *