De lekkerste chocolade om cadeau te geven

Tijdens de kerst is het geven een cadeau een mooi gebaar. Natuurlijk hoef je niet groots uit te pakken, een kleinigheidje wordt al gewaardeerd. Uit persoonlijke ervaring kan ik vertellen dat chocolade altijd erg in de smaak valt, vooral bij de vrouwen. Geef je vrouw, vriendin of toekomstige, dus maar lekkere doos vol kerst chocolade.

Kerstkransjes

Deze kerstchocolade komt echt in alle vormen en maten voor. Sommige zijn volledig van puur, melk of witte chocolade en anderen zijn een mix van chocolade. Je hebt ook kerstkransjes met een vulling van marsepein of fondant, deze zijn erg lekker. De kerstkransjes met spikkels mogen uiteraard niet vergeten worden. Welke kerstkransjes je ook geeft, ze zal je er zeker dankbaar zijn.

Hulstbladeren

Een hulstblad is iconisch voor de kerst. Het is daarom alleen maar vanzelfsprekend dat chocolade in de vorm van een hulstblad komt tijdens kerst. In Amerika geld de regel dat je als man zijnde ja vrouw of vriendin of aanstaande een zoen moet geven als je onder de hulstboom staat. Geef dus niet alleen doosje hulstbladeren van chocolade, maar ook een dikke smakkerd.

Peperkoek mannetjes

Kerst is de enige tijd van het jaar dat je peperkoek mannetjes kan kopen. Sla dus groots in, want dit snoepgoed is hemels. De kruidige koek overspoelt je mond met heerlijke kerstsmaken gevolgd door de zachte chocolade dat op je gehemelte smelt. Deze peperkoek mannetjes zijn zo lekker. Geef ze niet alleen cadeau, maar koop ook een doosje voor jezelf. Het leukste van peperkoek mannetjes cadeau geven is dat ze er zo schattig uitzien dat je geliefde bij het eerste aanzicht helemaal weg zal smelten.

Pralines

Praliné is een van de meest lekkerste soorten chocolade op aarde. En er bestaat duizenden varianten. De vorm, de chocolade, de vulling, de garnering, zoveel mogelijke combinaties. Ook voor kerst zijn er speciale pralines op de markt. Perfect om cadeau te doen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *