De beste makelaar in regio Tilburg

Ga jij binnenkort een woning kopen of een woning verkopen? Zoek je nog een makelaar in Tilburg die je daarbij kan helpen? De ervaren en enthousiaste makelaars bij Van den Bosch makelaars Tilburg willen je graag van dienst zijn. Samen met jou gaan ze voor optimaal resultaat.

Huizenprijs in Tilburg

De huizenprijs in Nederland stijgt nog steeds, zo ook in Tilburg. Tilburg telt op dit moment 222.380 inwoners en de gemiddelde vraagprijs van een woning is 275.862 euro. Dit is onder het gemiddelde vergeleken met de rest van Nederland. Een bod op een huis in Tilburg is vaak hoger dan de vraagprijs om een betere kans te maken op een woning. Gemiddeld wordt een huis binnen 26 dagen verkocht wat sneller is vergeleken met de rest van Nederland.

Het verkoopproces

Bij de verkoop van een woning of pand komt best wel wat kijken. Door in zee te gaan met een makelaar die gespecialiseerd is in de regio Tilburg weet je zeker dat je het verkoopproces zorgeloos kan doorlopen. Het team aan professionele makelaars zorgt ervoor dat de woning snel gezien wordt door potentiële kopers wat ervoor zorgt de dat woning binnen no-time wordt verkocht.

De verkoopstrategie bij Van den Bosch makelaars houdt in dat er veel wordt geadverteerd via Social media en op Funda. De makelaars zullen je uiteraard begeleiden tot het einde van het verkooptraject. Doordat de makelaars bekend zijn in de regio Tilburg kan er in een hele korte tijd een optimaal resultaat worden bereikt.

Woning in Tilburg kopen

Van den Bosch makelaars biedt ook uitstekende begeleiding bij het kopen van een woning. Samen met jou gaan de makelaars opzoek naar een woning of bedrijfspand die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Ook word je tijdens het koopproces tot het einde begeleid. Zo weet je zeker dat je de beste prijs betaald en worden al je administratieve zorgen uit handen genomen.

Ben jij opzoek naar een professionele Makelaar Tilburg voor koop of verkoop van je woning of bedrijfspand? Neem contact op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *