De beste huid crème voor jou

Heb jij een droge en doffe huid? Dan is huid crème een uitstekende optie om dit te verhelpen, maar welke huid crème moet je nu hebben? Wij hebben de oplossing: Pestle and Mortar. Dit product zorgt ervoor dat jouw doffe en droge huid weer glans terug krijgt. Door de ultra-hydraterende formule wordt de huid weer helemaal zacht en door de druppel applicator krijg je precies de juiste hoeveelheid uit de fles. Hierdoor gebruik je nooit te veel of te weinig.

Waar kun je de huid crème kopen?

Pestle and Mortar is verkrijgbaar bij esther van maanen, website van de bekende hair & make-up artist Esther van Maanen. Pestle and Mortar staat bekend als een modern en innovatief schoonheidsproduct voor vrouwen. Het is een ideaal product om dagelijks te gebruiken om jouw huid zacht en gezond te houden. De crème biedt ook nog eens bescherming tegen weersinvloeden. Het product bestaat uit ingrediënten die de vitaliteit stimuleren en versterken. Het helpt bij diverse huidtypes, zoals een droge huid, vette huid, gevoelige en normale huid.

De crème vermindert ook de rimpels op je gezicht. Door de mix van rozenbottel- en druivenpitolie worden de huid en poriën geholpen om strakker te worden, zodat jij gedurende dag kunt stralen met een glanzende look! De crème moet aangebracht worden voor het slapen, zodat deze gedurende nacht in de huid kan trekken. Mocht je overdag make-up dragen, reinig je huid dan avonds twee keer. Pestle and Mortar heeft hiervoor ook een reinigingsolie, namelijk de Erase Balm Cleanser. Na deze reiniging breng je een paar druppels van crème aan op je huid. De prijs-kwaliteit verhouding is daarnaast uitstekend en de crème wordt niet op dieren getest. De producten van Pestle and Mortar kunnen eenvoudig en snel besteld worden op de webshop van Esther van Maanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *