Creëer sfeer in je tuin

Met  de cortenstaal creëer je eenvoudig sfeer in je tuin. Er zijn veel producten voor de tuin beschikbaar gemaakt van cortenstaal. Denk aan kunstwerken, brievenbussen, buitenverlichting en bloembakken. Wie van natuurlijke materialen en sfeer houdt kiest voor de warme uitstraling van de cortenstaal plantenbakken. Bloembakken van cortenstaal bestaan uit een metaallegering, namelijk ijzer met koper, nikkel, chroom, fosfor en silicium. Cortenstaal is hierdoor uitermate sterk. Cortenstaal wordt vaak toegepast door tuinarchitecten omdat het na plaatsing geheel onderhoudsvrij is. De roestige, bruine kleur van cortenstaal maakt het zo bijzonder. De bruine kleur van een Cortenstaal bloembak  geeft uw tuin een warme sfeer en uitstraling.

Cortenstalen plantenbakken

Cortenstalen plantenbakken zijn er in vele maten en vormen. Zowel vierkant, ovale, ronde als rechthoekige plantenbakken van cortenstaal zijn leverbaar. Van kleine bakken van 40 x 40 x 40 cm tot erg grote bloembakken van 200 x 200 x 80 cm. Maar ook vele afmetingen ertussenin natuurlijk. De cortenstalen bloembakken worden bij TuinExtra gratis aan huis afgeleverd als u in Nederland of België woont, u hoeft er dus zelf niet mee te sjouwen.

Cortenstalen brievenbussen

Er is ook een ruim aanbod brievenbussen gemaakt van 2 mm dik cortenstaal leverbaar. Brievenbussen voor aan de wamd, vrijstaande brievenbussen voor bij de oprit. Maar ook pakketbrievenbussen voor de ontvangst van zowel post als pakketjes: de modellen Noord Holland, Groningen, Pakun en Giftu. Deze pakketbrievenbussen zijn erg makkelijk, je kunt pakketjes ontvangen als niet thuis bent. Daardoor ben je niet meer afhankelijk van de aanwezigheid van je buren. Je hoeft dan niet meer na je werk het pakket af te halen op een postkantoor.

Cortenstalen buitenlampen

TuinExtra maakt een aantal modellen cortenstalen tuinlampen. Van de fragiele Oslo serie tot de massieve Le Havre. En uiteraard de populaire Manhattan buitenlampen. Alle modellen zijn er in diverse hoogtes zodat u altijd de hoogte kunt bestellen welke past in uw tuin. Van de Milano, Oslo en Manhattan zijn ook wandlampen verkrijgbaar. Daarnaast is TuinExtra dealer van de buitenlampen van Gardd.

Showroom TuinExtra

TuinExtra heeft een webshop vol buitenverlichting, brievenbussen en bloembakken. Maar ook een showroom in Kaatsheuvel, Noord Brabant. Hier vindt u tientallen modellen bloembakken en brievenbussen maar ook honderden buitenlampen welke u werkend kunt beoordelen. Een bezoek meer dan waard dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *